Aktuality

09.08. 2020 SAPELI POLNÁ - SOKOL Šebkovice 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Od první minuty utkání Sapeláci dobývali branku soupeře, šebkovičtí zaparkovali autobus před svoji šestnáctku a velmi disciplinovaně bránili. Přesto jsme si postupně vytvořili řadu šancí. V páté minutě pálil těsně vedle soupeřova branky Ondra Přibyl, v minutě sedmé se neprosadil Jakub Szabó. V osmé minutě hosté vystřelili nad naši branku. V 16.minutě po kombinaci s Ondrou Přibylem střílel zpoza šestnáctky Jirka Mužík, gólman hostí nadvakrát jeho střelu zlikvidoval. V 18. minutě po centru Pavla Matějíčka neproměnil tutovku Ondra Částka, jeho hlavička z malého vápna šla nad. O dvě minuty později uvolnil Ondra Přibyl Ondřeje Částku, ten v tváří tvář gólmanovi neuspěl. V 36. minutě pochybil náš gólman a hostující Kotačka nás ztrestal 0-1. V 34. minutě nastřelil Ondra Částka břevno. V 38. minutě nacentroval Jirka Mužík a ani hlavička Míly Brabce nebyla gólová. Ve 42. minutě opět podržel hosty gólman Kuba, když vyrazil přímý kop Filipa Dvořáčka.



I druhou půli jsme začali aktivně, ale ani Ondra Částka ani Jakub Szabó své možnosti neproměnili.V 60. minutě nedotlačil míč za brankovou čáru Pavel Matějíček. V 71.minutě centroval Filip Dvořáček do šestnáctky hostí, jejich obránce míč tečoval a ten skončil těsně vedle pravé šibenice Kubovy branky. V 73.minutě nebyl odpískán pokutový kop na Dominika Skotara / již v prní půli zahráli hosté ve své šestnáctce rukou a nic.../ V 75. minutě mohl skórovat hlavou Filip Dvořáček, ale míč mu sklouzl. Vzápětí přestřelil branku Štěpán Bambula.V 81.minutě jsme se konečně dočkali vyrovnání. Dominik Skotar skvěle unikl obránci, přihrál pod sebe Filipu Dvořáčkovi a ten prostřelil gólmana Kubu 1-1. V 90. minutě skončila střela Jirky Mužíka těsně vedle branky hostů. Potom zabrnkal na nervy fanoušků Sapeli David Kubice, když trefil odkopem soupeřova útočníka, naštěstí to hosté nevyužili. Konečné slovo mohl mít David Padrnos, ale ani on neuspěl, navíc pár sekund před koncem utkání šel zbytečně pod sprchy vyloučený Míla Brabec.



Susa sumárum, jsme odehráli, pokud se to tak dá říct velmi špatné utkání. Přístupem, nasazením, produktivitou. Ztratili jsme dva body, navíc Mílu Brabce na několik kol. Drtivá většina hráčů zahrála pod své možnosti, chyběla vůle, obětavost, nebylo tam nic navíc. Takto hrát nechceme!!! Soupeř nechtěl hrát fotbal, prakticky nevystřelil na branku a má bod! A my jsme při veškeré herní bídě měli tolik šancí a nic!



Těžko dnes někoho pochválit, snad jen Pavel Matějíček a Honza Flekal snesli nějaké měřítko. Strřídající Dominik Skotar hru oživil a David Padrnos měl být na hřiště poslan dřive.



Góly: 81. Dvořáček Filip - 36. Kotačka Tomáš.



Rozhodčí: Porupka - Rosický, Soukupová. Delegát pan Vaněk. ŽK: 0-3, ČK: 1-0 /93. M. Brabec/. Diváků: 103.



Sestava SAPELI:



Kubica - Flekal, Brabec, Reiterman, Bambula - Matějíček P., Mužík, Přibyl, Dvořáček - Částka /62. Skotar/, Szabó /81.Padrnos/.



 






zpět na seznam aktualit