Aktuality

14.06. 2010 TJ Sapeli Janovice - Slavoj Žirovnice 3 - 0

ikona1.jpg

Sapeláci se chtěli v posledním utkání sezóny se svými diváky rozloučit kvalitním výkonem a to se jim beze zbytku podařilo.Přestože byl jejich soupeřem lídr tabulky z Žirovnice a přestože jim chyběli Barák a Černý,tak Sapeláci dokázali,že fotbal hrát rozhodně nezapoměli a v kvalitním utkání měli jednoznačně navrch nejen přístupem a bojovností,ale i fotbalovým kumštem.
Již ve 13.minutě uvolnil "janovickou uličkou" Milan Špendlíček Honzu Vacka a ten vstřelil s přehledem podél vybíhajícího golmana hostí první branku domácích.Zvýšit skore mohl dvakrát David Padrnos,ale pojišťovací gól přinesla až 45.minuta,kdy našel ideální centr Matěje Brnického hlavu Marka Zamazala a bylo 2 -0.Je třeba poznamenat,že pro Marka to byl první gól hlavou v mistrovském utkání v jeho kariéře.I v druhém poločase pokračoval zodpovědný a nadšený výkon domácího týmu a v 55. minutě přetavil svůj únik ve třetí branku David Padrnos,když míč propálil pod tělem golmana Kadlece.Rozdíl skore mohl být ještě výraznější,Padrnos,Zamazal ani Matějíček nedokázali své tutovky proměnit,na druhou stranu obrana domácích výborně řízená Reitermanem,ani dobře chytající Musil nedovolili nedovolili soupeři byť jen zkorigování výsledku.
Celý tým zaslouží pochvalu za předvedený výkon a snad v tomto trendu bude pokračovat nejen příští týden v posledním kole,ale i v příštím soutěžním ročníku.
Goly: Vacek,Zamazal,Padrnos,.ŽK 2-0 /Reiterman,Slezák/.Bez vyloučených.
Sudí:Pavlas /Pardubice/,100 diváků.
Sestava: Musil - Reiterman,Lapeš,Šuhaj,Zeman - Zamazal/82.Matějíček/Špendlíček,Vacek/75.Čurda/,Brnický,Slezák - Padrnos.





zpět na seznam aktualit