Aktuality

25.07. 2020 SK Bystřice nad Pernštejnem - SAPELI POLNÁ 2 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

K dalšímu přípravnému utkání odjeli Sapeláci na půdu divizní Bystřice. Úvod utkání zcela vyšel domácím hráčům. Již v první minutě likvidoval tutovku soupeře David Kubica, to samé se opakovalo v minutě osmé. O minutu později nastřelili bystřičtí břevno naší branky. Ve 13. minutě zahrávali domácí rohový kop, podvakrát doráželi uvnitř šestnáctky a druhá dorážka již znamenala vedení Bystřice 1-0. V 15.minutě se osmělili i Sapeláci. Jirka Mužík uvolnil Dominika Skotara, ten šel sám proti domácímu gólmanovi, ale neuspěl. O minutu později výborně zakombinovali Jirka Mužík a Dominik Skotar, střela Jirky Mužíka zastihla jen připraveného gólmana domácích. Sapeláci pokračovali ve "výrobě" šancí, v 18. minutě po spolupráci Jirky Mužíka a Dominika Skotara mohl skórovat Tomáš Matějíček, ani jemu se to nepodařilo. Ve 25. minutě připravil David Padrnos a Dominik Skotar palebnou pozici pro Jirku Mužíka, ten však minul branku. O minutu později vysunul David Padrnos Dominika Skotara, ten obešel i gólmana, ale gól vstřelit nedokázal. A tak přišla 30. minuta, ve které inkasovali Sapeláci velmi laciný gól. Postupně tři naši hráči nedostoupili střelce domácích a bystřičtí vedli 2-0. V 32. minutě nedokázal Pavel Matějíček dopravit do sítě střílený centr Filipa Dvořáčka.Ve 40. minutě hlavičkovali domácí mimo naši branku, stějně dopadla hlavička Filipa Dvořáčka ve 44.minutě.



Do druhé půle jsme udělali pět změn. Tomáše Jílka nahradil Honza Kubín, Patrika Fišera Ondra Přibyl, Davida Padrnose Marek Matějíček, Dominika Skotara Petr Kozojed a Pavla Matějíčka Ondra Částka. Bohužel po pár minutách se Ondra Částka zranil a Pavel Matějíček šel zpět na hřiště.



V úvodních minutách druhé půle dvakrát výborně zasáhl David Kubica. Potom převzali Sapeláci iniciativu a až do 70. minuty byli lepším týmem, na skóre se to bohužel nijak neprojevilo. V 54.minutě neuspěl svoji střelou Filip Dvořáček, V 58. minutě postupoval Petr Kozojed v brejku na branku domácích, ale brejk nedotáhl do konce. V 63. prošel Ondra Přibyl přes tři soupeřovy hráče, přihrál Jiřímu Mužíkovi, ten zazdil čistou gólovku. V 65. po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval neúspěšně Dominik Procházka. V 72.minutě vytáhl výborný zákrok David Kubica a tak utkání skončilo dvougólovým vítězstvím domácího celku.



Byla to velmi kvalitní příprava. Mrzí nás nevyužití či špatně řešení našich šancí a velmi lacinný obdržený druhý gól.



Z našich hráčů se v poli nejvíce dařilo T.Jílkovi, T.Matějíčkovi a P. Fišerovi.  Řadu příležitostí soupeře zlikvidoval David Kubica.



Sudí: Rosický, bez karet.  60 diváků.



Sestava SAPELI:



Kubica - Flekal, Procházka, Matějíček T., Jílek /46.Kubín/ - Matějíček P. /46.Částka, 54. P. Matějíček/, Fišer /46.Přibyl/, Mužík, Dvořáček - Padrnos /46. M. Matějíček/, Skotar /46.Kozojed/.






zpět na seznam aktualit