Aktuality

12.07. 2020 SAPELI POLNÁ - Slovan Havlíčkův Brod 3 - 3 /2-0/

ikona6.jpg

Sapeláci v prvním utkání letní přípravy přivitali na svém stadióně ve Stáji havlíčkobrodský Slovan.



V 10.minutě skvěle zakombinovali Ondra Přibyl a Kuba Szabó, druhého jmenovaného zastavil při skórování praporek sudího. O dvě minuty později mohli jít do vedení brodští, hlavička jejich hráče ale šla nad břevno Davida Kubicy.V 16.minutě přešli Filip Dvořáček a Jirka Mužík skrze obranu hostí, Ondra Přibyl u levé tyče však tutovku neproměnil. O minutu později pálil zpoza šestnáctky Jirka Mužík, jeho střela minula levou tyč Kubátovy branky. Ve 23.minutě vyslal Dominik Procházka pas na Kubu Szabóa, ten obešel dva hráče, uvolnil Filipa Dvořáčka a Sapeláci vedli 1-0! Ve 25. minutě to už bylo 2-0, když se do akce postupně zapojili Míla Brabec, Jirka Mužík a finální přihrávkou Filip Dvořáček, k pravé tyči pak zakončil David Padrnos. Do výhodné pozice se potom dostal i podvakrát Adam Průcha, ale koncovka se mu nevydařila.Naopak minutu před půlí brodští zbrkle zakončili brejk, který mohl znamenat snížení. Do kabin šli tedy se zaslouženým dvougólovým náskokem naši hráči.



Do druhé půle již nenastoupil zraněný Kuba Szabó, kterého nahradil Patrik Fišer, druhou změnou bylo vystřídání výborně hrajícího Míly Brabce, do utkání se zapojil Tomáš Matějíček. Ve 47.minutě kopal Ondra Přibyl přímy kop zpoza šestnáctky, gólman Kubát míč tečoval, následoval rohový kop. V 57.minutě připravil Adam Průcha gól pro Filipa Dvořáčka 3-0! Tříbrankový náskok trval pouhou minutu, to brodský Pavel Časta propálil Davida Kubicu z přímého kopu 3-1. V 67. minutě jsme ztratili u půlící čáry míč a po rychlém brewjku jsme inkasovali na 2-3 z kopačky Jakuba Henka. Smůlu měl David Padrnos i Adam Průcha, gól jsme nepřidali a tak v 74.minutě po standardce hosté vyrovnali hlavičkou Lukáše Dočkala na 3-3! Rozhodnout mohli Sapeláci, v 87.minutě po průniku Ondry Přibyla nedokázal skórovat agilně hrající Adam Průcha a v 88.minutě skončil trestný kop Filipa Dvořáčka na břevně Kubátovy branky. Utkání tak skončilo bez vítěze.



Sehráli jsme velmi kvalitní přípravné utkání, takřka dvě třetiny utkání jsme měli navrch, v závěru byl na tom soupeř kondičně mnohem lépe. Na počet šancí jsme na tom byli lépe my, produktivnější  byl Slovan. Takže ta remíza asi odpovídá, ale když vedete 3-0, neměli by jsme utkání ztratit.



Všem hráčům zaslouží poděkovat, hráli s chutí a i když někteří nehráli na svých postech, podali dobrý výkon.



Góly: 23. a 57. Filip Dvořáček, 25. David Padrnos - 58. Pavel Časta, 67. Jakub Henek, 74. Lukáš Dočkal.



Rozhodčí: Ondřej Terber - Martina Krymová, Babák Martin. ŽK: 3-1, ČK: 1-0 /Honza Flekal/. 50 diváků.



Sestava SAPELI:



Kubica - Flekal, Procházka, Reiterman, Brabec /46. Matějíček T./ - Průcha, Mužík, Přibyl, Dvořáček - Szabó /46. Fišer/, Padrnos /72. Kubín/.






zpět na seznam aktualit