Aktuality

13.06. 2020 Slovan Kamenice nad Lipou - SAPELI POLNÁ 4 - 4 /3-1/

ikona6.jpg

Úvod utkání vyšel domácím hráčům na jedničku. V 7.minutě vypálili zpoza šestnáctky přesně k levé tyči a vedli 1-0. O dvě minuty později vymíchal obranu domácích Kuba Szabó, obešel i gólmana, ale bohužel nevyrovnal...Trvalo 15 vteřin a po neuvěřitelné minele našeho hráče prohráváme 2-0. O minutu později připravil gólový centr Filda Dvořáček, ale Míla Brabec z malého čtverce přehlavičkoval domácí branku. Ve 20.minutě Ondra Přibyl vystihl přihrávku gólmana, ani tentokrát jsme nedokázali skórovat. Ve 29. minutě orazítkovali domácí tyč naší branky. O minutu později výborně zasáhl Dalibor Brambora. V 31.minutě střílí domácí mimo, o dvě minuty později již vedou po obrovském kiksu našeho beka  o tři branky 3-0. V 36. minutě další pěkná akce Sapeláků, přesný pas Filipa Dvořáčka našel Kubu Szabóa, ten skvěle zpracoval, ale ani nadvakrát nepřekonal domácího brankáře.O dvě minuty později zakombinovali Filip Dvořáček a Míla Brabec, akci s velkým přehledem zakončil Ondra Přibyl /3-1/. Ve 42.minutě jsme měli štěstí, když střelu domácího hráče zastavilo břevno naší svatyně. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového vedení domácích.



Do druhé půle jsme čtyřikrát vystřídali a chtěli jsme s utkáním něco udělat. Přesto nám první pětiminutovka vůbec nevyšla a Dalibor Brambora svůj tým dvakrát podržel. V 54. minutě chyběly akci Filipa Dvořáčka ke gólu jen centimetry. V 56. minutě Kuba Szabó skvěle vyhodnotil situaci, zaběhl za obránce a poslal přesný míč na Ondru Přibyla. Jeho přesná střela znamenala snížení na 3-2. V 59. minutě kombinovali Kuba Szabó a Petr Kozojed, druhý jmenovaný v ložence trefil jen boční síť kamenické branky. O minutu později nedotáhla do vyrovnání svoji akci dvojice Filip Dvořáček a Petr Kozojed, domácí gólman vytáhl skvělý zákrok. V 67. minutě bylo vyrovnáno. Na křížný pas Filipa Dvořáčka si naběhl Pavel Matějíček a rutinérsky zakončil podél gólmana. Srovnáno 3-3! Sotva jsme vyrovnali, tak jsme mohli inkasovat, ale Dalibor Brambora byl proti! V 75. minutě jsme šli do vedení! Po rohu Filipa Dvořáčka se trefil zadovkou na přední tyči Petr Kozojed 3-4! Vedení jsme drželi jen dvě minuty, poté nás další obrovská minela beků a nedorozumění s gólmanem  stála vyrovnání 4-4. V 87. mohli rozhodnout domácí, stříleli vedle. V 89. minutě měl na své kopačce hattrick a rozhodnutí utkání Ondra Přibyl, ale vychytal ho domácí gólman. Utkání tedy skončilo zřejmě spravedlivou remízou.



Bylo to velmi kvalitní přípravnéí utkání na skvělém terénu. Domácí podali výborný výkon, ale my jsme jim to laxními chybami velmi usnadnili. Tři góly ze čtyř jsme si prakticky dali sami. Na druhou stranu oceňuji naše hráče, kteří z dokázali otočit utkání z 3-0 na 3-4, bohužel další minelou jsme vítězství ztratili.



Nejlepším hráčem na hřišti byl Ondra Přibyl, dařilo se Filipu Dvořáčkovi a  Mílovi Brabcovi.



Ještě bych zmínil jedno jméno. Při neúčasti našich tří gólmanů nastoupil do branky náš trenér brankářů 54 letý Dalibor Brambora a předvedl na svůj věk velmi kvalitní výkon.



 



Góly SAPELI:



38. a 56. Ondra Přibyl, 67. Pavel Matějíček, 75. Petr Kozojed.       50 Diváků.



 



Sestava SAPELI:



Brambora - Flekal /46. T. Matějíček/, Procházka, Benáček, Bambula - Matějíček P. /46. Částka, 55. Matějíček P./, Fišer /46. Špendlíček/, Brabec /46. Kozojed/, Dvořáček - Přibyl, Szabó / 70. Brabec/.






zpět na seznam aktualit