Aktuality

06.06. 2020 SAPELI POLNÁ - NOVÁ VES 2 - 2 /1-2/

ikona6.jpg

V sobotním podvečeru se hrál ve Stáji velmi kvalitní fotbal. V první půli byli lepší hosté, v druhé domácí.



V 16. minutě domácí obránci faulovali v šestnáctce, sudí Petrlík nařídil pokutový kop a hosté vedli 0-1. V 30. minutě již vedli novovestští o dvě branky, když se prosadili tečovanou střelou zpoza šestnáctky. O dvě minuty později mohl po přihrávce Pavla Matějíčka snížit Kuba Szabó, ale svůj slalom nedotáhl do konce. V 38.minutě po dlouhém výkopu Davida Kubicy prodloužil hlavou Ondra Částka míč na Filipa Dvořáčka a jeho tvrdá střela znamenala snížení na 1-2. To byl také výsledek po prvním poločase.



Do druhé půle oba týmy prostřídaly několik hráčů. Ve 47.minutě po centru Filipa Dvořáčka hlavičkoval Dominik Procházka nad soupeřovu branku. O dvě minuty později připravil Ondra Přibyl tutovku pro Davida Vacka, gólman Fuksa však předvedl skvělý zákrok. O minutu později se vápně hostí neprosadil ani Tomáš Reiterman, ani Kuba Benáček. V 55. a 57. minutě podržel náš tým David Kubica, když likvidoval dvě šance Nové Vsi. V 71.minutě hosté po pěkné akci nastřelují břevno naší branky, odražený míč odehrál do bezpečí Kuba Benáček.V 75. minutě se neprosadil v slibné šanci Adam Průcha. V 80. minutě neproměnil svoji šanci David Vacek. V 85.minutě si vše vynahradil , Adam Průcha mu poslal přesný míč a David ho umístil přes vyběhnuvšího gólmana soupeře 2-2. V 86.minutě mohl utkání rozhodnout Ondra Přibyl, Fuksa skvěle zasáhl. Ondrovi centroval Adam Průcha.Minutu před koncem zápasu připravil Pavel Matějíček šanci pro Jirku Mužíka, ani ten však skóre nezměnil. Utkání tak skončilo zžejmě spravedlivou remízou 2-2.



Bylo to velmi kvalitní přípravné utkání, soupeř, tak jak je jeho zvykem, nám nedaroval ani píď hřiště a potvrdil, že patří právem na špici krajského přeboru. Pro nás škoda, že v utkání došlo k nezaviněným zraněním tří našich hráčů, dva museli na vyšetření do nemocnice /srazili se hlavami/, ale nic špatného se nepotvrdilo a brzy budou všichni tři v pořádku.



Góly SAPELI: 38. Filip Dvořáček, 85. David Vacek.



Nejlepší hráči SAPELI: Ondra Přibyl, Honza Kolařík a David Kubica.



Sudí: pánové Petrlík, Terber, Pfeiffer. Hráno bez karet. 20 diváků.



Sestava SAPELI:



Kubica - Flekal /46. Kolařík/, Procházka, Reiterman /65. Matějíček T./, Benáček - Matějíček P. / 46. D.Vacek/, Mužík, Přibyl, Dvořáček - Szabó /55. Padrnos, 65. Částka/, Částka./46. Průcha/






zpět na seznam aktualit