Aktuality

31.05. 2020 Jiskra Dobronín - SAPELI POLNÁ 0 - 8 /0-3/

ikona6.jpg

V druhém přípravném utkání se Sapeláci představili na půdě "átřídního" lídra - Jiskry Dobronín. Oproti minulému utkání s Bedřichovem se v našem dresu objevily některé  staronové i nové tváře, ale na hřišti vypadal výkon týmu kompaktně a mimo posledních patnácti minut byl zodpovědný a kvalitní. Přesto je na hráčích stále vidět dvouměsíční výpadek, který snad do začátku soutěže dohoníme.



Ve 3. minutě se zastřeloval Ondra Záškoda po příhře Lukáše Sedláčka, ale střela se mu vůbec nevydařila. O dvě minuty později vyslal Jirka Mužík do úniku Honzu Kolaříka, gólman domácích však předvedl výborný zákrok. V 6.minutě jsme byli svědky nádherné kombinace bratří Vacků, Davidův gól však nebyl uznán pro ofsajd. V 15. minutě si David Vacek vše vynahradil a poslal Sapeláky do vedení 0-1. O dvě minuty později připravil Tomáš Reiterman loženku pro Davida Vacka, jeho střelu gólman Kotrba stihl vyrazit, ale Ondra Přibyl byl nekompromisní 0-2. Ve 20.minutě narazil Honza Kolařík míč Jirkovi Mužíkovi a ten z otočky z 20 metrů přeloboval domácího gólmana 0-3. Ještě v první půli mohli zvýšit Ondra Částka, Jirka Mužík a Honza Vacek, ale zůstalo při třígólovém vedení.



Do druhé půle jsme provedli pět změn, hra již nebyla tak přímočará, ale přesto jsme si vytvářeli další šance a některé jsme dokázali proměnit. Ve 49.minutě vysunul Dominik Procházka po křídle Honzu Vacka, na je ho přesný centr si naběhl Jirka Mužík 0-4. V 53.minutě sehráli Sapeláci skvělou kombinaci, na jejímž konci nedokázal Štěpán Bambula překonat gólmana Kotrbu. Pátou branku našeho týmu vstřelil pěkným lobem v 57. Adam Průcha. Vzápětí mohl vstřelit další, obešel dva obránce i gólmana, bohužel v jasné situaci přestřelil branku....V 59. minutě Patrik Fišer sklepl na šestnáctku míč pro Milana Špendlíčka, jeho bombu Kotrba vyrazil, míč se dostal za šestnáctku k Davidu Padrnosovi a jeho projektil byl nechytatelný - vymetl pavouky z šibenice dobronínské svatyně 0-6. V 73.minutě mohli skórovat domácí, ale šancí doslova pohrdli.V 80. minutě totéž předvedli naši hráči, z pár kroků netrefili branku. Velkou šanci domácích o minutu později zlikvidoval David Kubica. V 83.minutě skvěle vyřešil situaci Adam Průcha, vyslal průnikovou přihrávku Patriku Fišerovi a ten mazácky zakončil podél gólmana 0-7. Skóre uzavřela dvojice sapeláckých legend, Tomáš Reiterman narazil na vápně Milanu Špendlíčkovi a jeho dělovka levačkou k levé tyči znamenala osmý gól v síti Jiskry.



Góly:



20. a 49. Jiří Mužík, 15. David Vacek, 17. Ondra Přibyl, 57. Adam Průcha, 59. David Padrnos, 83. Patrik Fišer, 89. Milan Špendlíček.



Nejlepší hráči SAPELI:



Jiří Mužík, Tomáš Reiterman, Dominik Procházka.



Rozhodčí: pánové Terber - Petrlík, Žaloudek. Bez karet. 20 diváků.



Sestava SAPELI:



Kubica - Bambula, Procházka, Reiterman, Dvořáček /46.Slezák/ - D.Vacek /46.Špendlíček/ , J. Vacek /55.D. Vacek/, Mužík /70. Částka/, Kolařík /46. Padrnos/ - Částka /46. Průcha/, Přibyl /46. Fišer/






zpět na seznam aktualit