Aktuality

17.09. 2012 FK HUMPOLEC - SAPELI POLNÁ 3 - 1 /1-1/

ikona6.jpg

Zdecimovaný kádr Sapeláků /zranění Fišer,Morkus,Vacek,Černý,Zamazal/ odjel na hřiště favorizovaného Humpolce s jedenácti "relativně" zdravými hráči a na lavičce byli připraveni dva gólmani a zraněný Zamazal,který nakonec musel odmakat 54.minut......
Přesto zahájili Sapeláci utkání výtečně,již v úvodu utkání utekl Padrnos,na hranici šestnáctky byl sražen posledním hráčem soupeře,který měl jít pod sprchy,ale sudí Tomášek zavřel obě oči a dal mu jen žlutou kartu.Standartní situaci skvěle zahrál Brnický a Sapeláci vedli 0-1.O chvíli později byl opět nedovoleně na hranici šestnáctky sražen další hráč Sapeláků - tentokrát to byl Szabó a i tentokrát to byla pouze žlutá karta a následnou bombu Špendlíčka zastavila zeď domácích hráčů.
Postupem času se domácí dostávali do hry a v 17. minutě vyrovnali dorážkou Pikla. V 36. minutě musel pro zranění odstoupit Padrnos,nahradil ho nedoléčený Zamazal a v druhé půli se tlak domácích stupňoval.V 52. minutě otočil stav utkání Čihák a domácí vedli 2-1.Potom se vyznamenal domácí gólman který vyrazil bombu Reitermana.Největší šanci Sapeláků na vyrovnání měl agilně hrající Szabó,ale nedal.V 74. minutě potvrdil vítězství domácích Tomovič.

Sapeláci ve velmi kombinované sestavě již v druhé půli na soupeře nestačili,sudí Tomášek však průběh utkání velmi ovlivnil.V první pětiminutovce měl být minimálně jeden hráč Humpolce vyloučen za sražení Padrnose nebo Szaboa a domácí by hráli víc než 85 minut v deseti.Bohužel se tak nestalo a Sapeláci odjíždějí z Humpolce bez bodu s porážkou 1-3.

Sudí: Tomášek,žk:4-1,150 diváků.
nejlepší hráči: Tomovič,Jeřábek,Pikl.
Sestava: Koubek-Šebesta,Tržil,Rychtecký,Barák-Padrnos /36.Zamazal/,Szabó,Špendlíček,Slezák,Brnický-Reiterman.





zpět na seznam aktualit