Aktuality

08.03. 2020 Slovan Havlíčkův Brod "B" - SAPELI POLNÁ 2 - 7 /0-3/

ikona6.jpg

Již v první minutě si nekoncentrování Sapeláci zavařili velkou hrubkou obránců a Tomáš Pokorný zachránil jistý gól. V minutě druhé si Ondra Částka doběhl dlouhý výkop Tomáše Pokorného a vyzval ke skórování Kubu Szabóa, střelu mířící do sítě stihl vykopnout domácí obránce. Ve třetí minutě se již skóre měnilo, bomba Ondry Částky skončila na břevně, sklepnutí Kuby Szabóa využil Filip Dvořáček 0-1. Ve čtvrté minutě loboval Filip Dvořáček domácího brankáře, trefil však jen boční síť. Po hektické první pětiminutovce, přišlo chvilkové zklidnění.Ve 13.minutě po pěkné kombinaci Jirky Mužíka a Kuby Szabóa pálil z hranice šestnáctky Filip Dvořáček, domácí gólman předvedl výborný zákrok. V 17.minutě jsme výborně presovali soupeře v oblasti jeho šestnáctky a vytěžili jsme z toho druhý gól 0-2. Ve 20. minutě připravili Kuba Szabó a Jirka Mužík gól pro Mílu Brabce, který skóroval pěkným skluzem po centru zprava 0-3. O tři minuty později spolupracovali Ondra Přibyl a Kuba Szabó, druhý jmenovaný ve vyložené šanci přestřelil branku. V 30. minutě musel nuceně střídat Ondra Částka, nahradil ho Milan Mezera. O dvě minuty později jsme museli opět nuceně střídat, tentokrát Jirku Mužíka, nahradil ho Pavel Matějíček.



Do druhého poločasu vystřídal David Kubica Tomáše Pokorného a Patrik Fišer Petra Tržila.V 50. minutě si na půlící čáře  narazil Tomáš Reiterman s Milanem Mezerou, ale své sólo bohužel gólem nezakončil - vychytal ho domácí gólman. V 52. minutě skvěle vysunul Ondra Přibyl Filipa Dvořáčka, který zvýšil na 0-4. V 57. minutě po hrubé chybě našeho obránce snížil brodský Darkeh na 1-4. V 65.minutě předvedli neuvěřitelné věci v malém vápně domácích Jakub Szabó a Filip Dvořáček, vše završil dělovkou Pavel Matějíček, ale branka Brodu zůstala tentokrát nedobyta. O tři minuty později pronikl přes dva obránce Milan Mezera, akci zakončil přesným lobem a zvýšil na 1-5. V 70. minutě domácí snížili na 2-5, když únik po levém křídle a přesnou přihrávku pod sebe proměnili přesnou střelou k levé tyči sapelácké branky. O minutu později pláchl po levém křídle Pavel Matějíček, jeho přihrávka našla Kubu Szabóa a ten se tentokrát nemýlil 2-6. V 77.minutě zkompletoval svůj hattrick Filip Dvořáček 2-7. V 84. minutě zlikvidoval tutovku Darkeha David Kubica, vzápětí domácí hlavičkovali domácí nad naši branku. Skóre mohl v 86.minutě uzavřít po pěkné akci Milan Mezera, obešel dva beky i gólmana, ale mířil těsně vedle branky. 



Oba týmy hráli pěkný technický fotbal, naši hráči měli po většinu utkání převahu, kterou dokázali vyjádřit střelecky.K zamyšlení jsou některé triviální chyby v defenzivě, kdy dokážeme naprosto zbytečně nabídnout soupeři  gólové šance. To samé platí při proměňování jasných šancí, které laxností promrháme. V některých zápasech určitě nebudeme mít k dispozici velké množství šancí a musíme je proměňovat, jinak přijdeme o body. Stínem utkání jsou zranění Ondry Částky a Jirky Mužíka, snad budou oba hráči brzy v pořádku.



Nejlepší hráči SAPELI: Filip Dvořáček, Jakub Szabó, Martin Boháček.



Góly SAPELI:



3.,52. a 77. Filip Dvořáček, 17. a 71. Jakub Szabó, 20. Míla Brabec, 68. Milan Mezera.



Sudí:  Zdeněk: Niederle , hráno bez karet. 40 diváků.   



 



Sestava SAPELI:



Pokorný /46. Kubica/ - Bambula, Tržil /46.Fišer/, Reiterman, Boháček - Přibyl, Mužík /32. Matějíček/, Brabec, Dvořáček - Částka /30. Mezera/, Szabó.



 






zpět na seznam aktualit