Aktuality

22.02. 2020 FC VYSOČINA U 18 - SAPELI POLNÁ 5 - 3 /2-1/

ikona6.jpg

První a řekněme nejdůležitější moment přišel již při rocvičení. Gólman Sapeláků Petr Koubek se zranil a podle předběžných informací bude jeho zranění dlouhodobé. Trenéři FC Vysočina nám ochotně zapůjčili gólmana Petra Janotu, čímž jí i jemu srdečně děkujeme.



Již ve druhé minutě Sapeláci zbytečně faulovali ve vlastním vápně a U18 šla do vedení z pokutového kopu. Ve 14. minutě jsme mohli vyrovnat, po akci Filipa Dvořáčka a Ondry Částky chyběly Pavlu Matějíčkovi centimetry. O minutu později založil akci Ondra Přibyl, Filip Dvořáček našel na malém čtverci Pavla Matějíčka, jeho střela pouze rozezvučela pravou tyč jihlavské branky. Opět platilo nedáš dostaneš, a ihned z protiútoku po centru do šestnáctky domácí efektní zadovkou zvýšili na 2-0. Za další minutu již bylo sníženo na 2-1, postaral se o to Filip Dvořáček, kterému asistovali Honza Vacek a Ondra Částka. Ve 20.minutě předvedl pěkný průnik Honza Vacek, bohužel branku těsně minul. V 33.minutě zahrozili domácí hráči, z rohu malého čtverce přestřelili naši branku. Ve 44.minutě mohl vyrovnat Ondra Částka, kterého do úniku vyslal Ondra Přibyl. Čagin těsně minul levou tyč jihlavské branky.



Do druhé půle jsme udělali několik změn, v rozmezí 46 - 60 minuty se hrálo více ve středu hřiště. V 61. minutě se situace změnila, Honza Vacek vyzval do brejku Davida Padrnose, který srovnal na 2-2. Stejný hráč mohl Sapeláky poslat do vedení, ale jeho bombu zastavila pravá tyč, tutovku mu připravil Pavel Matějíček. Naši hráči chtěli utkání rozhodnout, zapomínali na "zadní vrátka", dopouštěli se fatálních chyb v obraně a soupeř nás trestal! V rozmezí deseti minut od 75. do 85.minuty třikrát udeřil, zvýšil na 5-2 a utkání rozhodl. Navíc nás ještě podržel v gólovce Jihlavy gólman  Petr Janota a  vysočinští nastřelili tyč. V 86. Ondra Částka po patičce Davida Padrnose korigoval na 5-3.



Byla to velmi kvalitní příprava, jak po kondiční, tak po fotbalové stránce. Tak jako jsme v předchozích dvou utkáních dokázali trestat chyby soupeřů, tak tentokrát trestal soupeř nás. Počínali jsme si v defenzivě nezodpovědně a tím jsme zcela zbytečně prohráli. Musíme se z toho ponaučit.



Góly SAPELI: Filip Dvořáček, David Padrnos, Ondřej Částka.



Nejlepší hráči: Honza Vacek, Pavel Matějíček, Filip Dvořáček.



Sestava: Janota - Bambula/75.Částka/, Tržil /46.T.Matějíček/, Boháček, Benáček - Matějíček P., Brabec /46.Fišer/, Vacek, Dvořáček - Přibyl /46.Szabó/, Částka /46.Padrnos/.



Absence: P.Doucha, H.Flekal, P.Barák, P.Koubek, J.Mužík - všichni zranění, T.Reiterman, M.Mezera, T.Pokorný - osobní důvody.






zpět na seznam aktualit