Aktuality

01.09. 2012 SK OKŘÍŠKY - SAPELI POLNÁ 5 - 1 /3-0/

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Okříšek s cílem navázat na předchozí dobré výkony a získat alespoň bod.
Tento záměr dostal velkou trhlinu již v páté minutě,kdy domácí po faulu Baráka zahráli standartku na kterou hosté vůbec nezareagovali a domácí střelec Kotrba pohodlně skóroval.O chvilku později šel sám na gólmana Fialu Morkus,ale nedokázal ho překonat.
A tak domácí v první půlhodince trestali ještě dvakrát a jelikož Rychteckého tutovku vychytal Fiala,šlo se do kabin za tříbrankového rozdílu.
V druhé půli se Sapeláci zlepšili,pomohl příchod Szaboa,který nahradil zraněného Fišera.Na 3-1 snížil Padrnos,potom Sapeláci převzali aktivitu,kopali i několik standartek,ale zahráli je velmi špatně. V závěru utkání ještě dvakrát inkasovali a tak je dojem z předvedeného výkonu v Okříškách velmi rozpačitý.
Dá se říci,že tentokrát prakticky všichni hráči zahráli pod své možnosti,domácí byli pracovitější,poctivější,organizovanější,důraznější, chtěli vyhrát a bylo to na nich vidět......
Je třeba se vrátit k poctivému fotbalu,hrou na krásu a bez soubojů se nevyhrává.Na hřišti se musí hrát srdcem a tím hrál tentokrát domácí tým Okříšek.
Sudí: Křenek,Kalina,Tesař.
Gól: Padrnos
Sestava: Koubek-Tržil,Reiterman,Šebesta /84.Slezák/,Barák- Vacek,Brnický,Fišer /Szabó/,Morkus-Padrnos,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit