Aktuality

27.08. 2012 SAPELI POLNÁ - SFC STARÁ ŘÍŠE 2 - 2 /1-2/

ikona6.jpg

Nedělní dopolední utkání - šlágr 3. kola krajského přeboru mělo nádech derby a rozhodně se bylo na co dívat.Favorizovaná Stará Říše v utkání dvakrát vedla,ale domácí Sapeláci dokázali pokaždé srovnat a vyválčit tak velmi cenný bod proti kompletnímu soupeři.Domácím chyběly dvě velké opory Milan Špendlíček a Luboš Rychtecký.
Sapeláci začali velmi dobře,s chutí kombinovali,když přišla nešťastná pátá minuta ve které Tržil prohrál souboj s Váchou a ten prudkou střelou do šibenice nedal Koubkovi šanci.Domácí byli jako opaření,báli se hrát,vázla kombinace,přesto přišlo ve 30.minutě vyrovnání.U autové čáry vydřel míč Barák,Šebesta ho napálil do šestnáctky k Reitermanovi a ten si počínal jako velmi zkušený plejer a chladnokrevně zavěsil 1-1.Bohužel defenziva Sapeláků o dvě minuty později znovu zaspala,hlavičku Rygla ještě vyrazil Koubek,na dorážku Pokorného však už nestačil.
Od té chvíle se hrálo vyrovnané utkání a zvláště po změně stran se fotbalisté hostí až zbytečně zatáhli,přesto mohl Vácha zvýšit na rozdíl dvou branek,ale Koubek byl proti.
Hostům se tato situace nakonec vymstila,s příchodem Morkuse se hra Sapeláků zvedla a když v 81.minutě nedokázal gólman hostí Neuman zkrotit dlouhý míč tak měl Padrnos jednoduchou cestu k vyrovnání.
Hosty tato branka otřásla a jelikož domácí byli spokojeni s bodem tak se již v posledních minutách utkání pouze dohrávalo.
Vzhledem k vývoji utkání,absencím v týmu a síle soupeře je remíza pro Sapeláky úspěchem.Hosté byli lepším týmem,ale druhý poločas odehráli pasivně a vyrovnání předcházela velká hrubka jejich gólmana.

Sudí: Straka,Krejčí,Sláma,žk:3-3,bez vyloučených.Diváků:150.
Góly:30.Reiterman,81.Padrnos-5.Vácha,32.Pokorný.
Nejlepší hráči:Reiterman,Fišer,Barák-Bartoš,Merhaut,Vácha.
Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Barák,Šebesta-Padrnos,Brnický,Vacek,Slezák /61.Morkus/-Szabó /80.Zamazal/.





zpět na seznam aktualit