Aktuality

20.08. 2012 1.FC JEMNICKO - SAPELI POLNÁ 1 - 2 /1-1/

ikona6.jpg

Sapeláci odjeli do Jemnice bez svého kapitána Milana Špendlíčka a tak vedl poprvé svůj tým z pozice "šéfa" Matěj Brnický a vedl ho výborně!
Již v páté minutě zahrával Patrik Fišer rohový kop,na jeho přesný centr si naběhl Luboš Rychtecký a hlavou vymetl pavouky z šibenice Ferdanovy branky.Bohužel na vyrovnání se nečekalo dlouho a o tři minuty později využil nedorozumění našich stoperů domácí Kříž,kterému hlavní sudí v úvodu utkání odpustil dva hrubé zákroky loktem.....
Sapeláci pokračovali v solidním,bojovném výkonu,zvláště dvojice Honza Vacek - Matěj Brnický podporovaná ostatními hráči velmi platila na domácí tým. Ve 22. minutě předvedl nádhernou akci Honza Vacek, jeho bomba skončila na spojnici branky domácího gólmana.Potom dvakrát mířil těsně vedle Rychtecký a v záměru zablokovali naši beci střelu domácího Krejči.
Druhý poločas byl naprosto vyrovnaný,šancí však již bylo velmi málo.Ve hře byly nepřesnosti,řada z nich pramenila z nepřesných výroků sudích,kteří sice utkání nakonec nijak zásadně neovlivnili,ale jistě nebyli se svým výkonem nikterak spokojeni.Zvláště karty padaly jen jedním směrem....V 82. minutě dokonce domácí zastavili ne šest minut čas na světelné tabuli,ale ani to,ani velmi "bouřlivé" prostředí.....nepřipravilo Sapeláky o tři body. Když už to vypadalo na dělbu bodů,tak vybojovali Sapeláci roh a po přiklepnutí Luboše Morkuse nadvakrát skóroval důrazný Tomáš Reiterman.
Závěrečný tlak domácích nepřinesl žádné ohrožení Koubkovy branky.V 92. minutě byl vyloučen po dvou žk Luboš Rychtecký a bude zcela jistě chybět minimálně v příštím těžkém utkání se Starou Říší.
Góly: Kříž - Rychtecký,Reiterman
sudí: Tesař,žk: 2-6,čk: 0-1,92.min.Rychtecký.Diváků:140
Sestava: Koubek - Tržil,Reiterman,Šebesta,Barák-Slezák,Fišer /85.Zamazal/,Brnický,Vacek - Padrnos /7o.Morkus/,Rychtecký.





zpět na seznam aktualit