Aktuality

29.09. 2019 SAPELI POLNÁ - DÁLNICE SPEŘICE 1 - 1 /1-0/

ikona6.jpg

Hned v úvodu utkání speřičtí zahrozili a Petr Koubek si připsal první výborný zákrok. O dvě minuty později byl sražen Honza Vacek v blízkosti malého vápna, sudí Pavlas překvapivě penaltu neodpískal. Ve 12. minutě prošel středem hřiště Štěpánek a vyzkoušel pozornost Petra Koubka, o minutu později kryl náš gólman další střelu ze šestnáctky. Ve 20. minutě to byli opět hosté, kteří stříleli se standardky - cca 18 m, míč skončil v náručí našeho brankáře. Po úvodní dvacetiminutovce kdy speřičtí  řádně "větrali"  Sapeláky, se naši hráči začali více dostávat do hry a ve 27. minutě jsme sehráli kombinaci po ose Kuba Benáček, Ondra Částka a David Padrnos a posledně jmenovaný vymetl pavouky z levé šibenice Žáčkovy branky 1-0.



I v druhé půli měli navrch hosté a ve 46. a 47. minutě se opět vyznamenal Petr Koubek. Bohužel přišla 53. minuta a nešťastná teč našeho kapitána Filipa Dvořáčka přinesla vyrovnání. V pádu zasáhl míč, který ztečoval mimo dosah našeho brankáře a ten po odrazu od tyče skončil v naší brance 1-1. O čtyři minuty později mohli speřičtí vývoj utkání otočit, Petr Koubek ale stačil míč vyrazit na tyč! Potom předvedli několik rychlých protiútoků Sapeláci, ale ani Ondra Částka, ani Honza Vacek se neprosadili. A když skončil chvilku před koncem vymyšlený trestný kop na břevně naší branky, skončilo utkání remizou.



Speřičtí předvedli velmi kompaktní výkon, patří na čelo soutěže naprosto zaslouženě. Získaného bodu si velmi vážíme, i když z něj máme smíšené pocity. Jednak nás  hodně chybující sudí Pavlas připravil o pokutový kop ve třetí minutě a jednak jediným kdo překonal Petra Koubka byl jeho spoluhráč Filip Dvořáček a jeho nešťastný vlastňák. Jinak si Koubas se všemi šancemi hostů poradil, případně mu pomohla branková konstrukce.Jak říkám, dobrý bod, ale se smíšenými pocity.



Všichni naši hráči se snažili plnit co jsme si řekli a odevzdali na hřišti maximum. Nejvíce se dařilo Petru Koubkovi, Filipu Dvořáčkovi a Jakubu Benáčkovi.



Góly: 27. David Padrnos - 53. Filip Dvořáček



Sudí: Jiří Pavlas - Daniel Hanzl, Věra Soukupová. ŽK: 1-2 / P.Tržil - J.Moravec, D.Vlček/, bez vyloučených. Delegát svazu - ing.Josef Bajer. 132 Diváků.



Sestava SAPELI:



Koubek - Bambula, Tržil, Boháček, Dvořáček - Vacek /72. Mezera/, Benáček, Brabec, Horký /79.Doucha/ - Padrnos /58.Fišer/, Částka.



 



 






zpět na seznam aktualit