Aktuality

15.09. 2019 SAPELI POLNÁ - SK Přibyslav 5 - 2 /2-1/

ikona6.jpg

 



 



Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a po pěkné kombinaci Míly Brabce s Hanzou Vackem skóroval již v druhé minutě Dominik Skotar 1-0. V 7.minutě založil akci Tomáš Reiterman, následovala ulička Honzy Vacka a Dominik Skotar opět stanul tváří v tvář gólmanu Pazderkovi, ten tentokrát Přibyslav podržel. O pět minut se sitace opakovala a brankář Přibyslavi skvěle vychytal Dominika Skotara. O minutu později centroval Kuba Benáček, Marek Matějíček hlavičkoval nad branku hostí. Další velká šance Sapeláků přišla v 17.minutě, kdy po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval atakovaný Tomáš Reiterman z malého vápna nad branku Pazderky. Ve 26.minutě zahrozili poprvé hosté, Krčálova jedovka z třiceti metrů olízla břevno svatyně Petra Koubka. V 32.minutě vypíchl Filip Dvořáček míč obráncům soupeře a připravil tutovku Dominiku Skotarovi, ten v koncovce selhal. Tolik neproměněných šancí samozřejmě přineslo trest - opět platilo nedáš dostaneš.! O minutu později vypálil přesně Krčál a bylo srovnáno 1-1. A o minutu později mohlo být ještě hůř, na dlouhý pas Krčála si naběhl Vostál, jeho střelu z úhlu kryl Petr Koubek. V 37.minutě jsme zamkli soupeře do jeho šestnáctky, tři střely Honzy Vacka zlikvidoval Pazderka za pomoci obránců, závar však pokračoval a poslední slovo měl Dominik Skotar, který poslal Sapeláky do vedení 2-1. Do kabin jsme tedy šli s jednogólovým náskokem, což bylo za předvedenou hru a vytvořené šance hodně málo.



V druhé půli se dlouho nic podstatného nedělo, až v 65.minutě krotil Petr Koubek další projektil z Krčálovy kopačky. V 75.minutě byl v šestnáctce sražen Ondra Částka a nařízený pokutový kop proměnil Filip Dvořáček 3-1. O dvě minuty později pálí z cca 20 metrů hosté, střela jde nad naši branku. V 83. minutě unikl soupeřově obraně Ondra Částka, zasekl míč , přihrál pod sebe Petru Barákovi a ten se nemýlil 4-1. Stačila chvilka nesoustředění a v 85. minutě po rohu Vykoukala snížil Škacha na 4-2. Poslední slovo v utkání měl skvěle hrající Petr Barák, který akcí jak z učebnice vymetl levé víko přibyslavské branky a uzavřel výsledek na konečných 5-2 pro Sapeláky.



Všem hráčům patří velké poděkování za poctivý výkon. Dokázali jsme si vytvořit velké množství šancí a pět z nich jsme proměnili. Jsme rádi, že jsme získali důležité tři body.



 



Góly:  2. a 38. Dominik Skotar   - 34. Miloš Krčál, 85. Pavel Škacha



           83. a 90. Petr Barák 



           75. Filip Dvořáček 



Nejllepší hráči Sapeli: Honza Vacek, Petr Barák, Dominik Skotar.



Nejlepší hráči Přibyslavi: Lukáš Pazderka, Miloš Krčál, Jaromír Vopršal.



Sudí: František Porupka - Michal Stehlík, Jiří Šetek. Žk: 2-1 /P.Barák, P.Matějíček - L.Pazderka/. Bez vyloučených. 120 diváků.



Delegát KFS Vysočina Josef Bobek.



 



Sestava SAPELI:



Koubek - Barák /91.Boháček/, Tržil, Reiterman, Boháček - Vacek, Matějíček T., Brabec /70. Matějíček Pavel/, Dvořáček -  Skotar /80.Horký/, Matějíček M. /51.Částka/.



 



 






zpět na seznam aktualit