Aktuality

07.09. 2019 FC Náměšť-Vicenice - TJ SAPELI POLNÁ 2 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně a již v 1.minutě odcentroval Míla Brabec do šestnáctky domácích, Tomáš Matějíček míč prodloužil hlavou a Pavel Matějíček poprvé vyzkoušel pozornost gólmana Chalupy. Ve třetí minutě odpískal sudí přísný přímý kop, Durajkovu střelu Martin Pokorný vyrazil, dorážka domácích šla nad naši branku. V 10.minutě vyslal Pavel Matějíček do úniku Dominika Skotara, ten obešel stopera Čermáka, ale bohužel nevyzrál na gólmana Chalupu.O pět minut později jsme výborně zakombinovali, ostrý centr Filipa Dvořáčka  na Dominika Skotara stihl jen tak tak vyškrábnout skvělý Chalupa.22.minuta přinesla další pěknou akci Sapeláků, bohužel opět skončila u gólmana Chalupy.V 30.minutě vypálil z hranice šestnáctky dělovku Míla Brabec, angličanem od břevna sítě poslal náš tým do vedení! Radovali jsme se jen chvilku, gól nebyl uznán pro faul v šestnáctce....V 33.minutě zaúřadovala dvojice Dominik Skotar-Filip Dvořáček, druhý jmenovaný stihl střelu vyrazit. O minutu později domácí obránce zablokoval jedovku Míly Brabce, dorážka Filipa Dvořáčka z otočky bohužel přeletěla branku Náměště. Ve 42.minutě kryje Martin Pokorný střelu domácích, o dvě minuty později náš gólman vyráží centr náměštských a jejich dorážka jde mimo. První půle tedy končí bez branek a to je chyba, neboť jsme předvedli velmi kvalitní výkon a ke gólům jsme měli mnohem blíže než domácí.



Ve 46.minutě zakončují domácí z úhlu  mimo naši branku.O pět minut později předvedli výbornou akci Pavel Matějíček a Filip Dvořáček, střelu druhého jmenovaného vyrazil obránce na rohový kop.V 55. minutě jsme nezvládli standardku Durajky, na jejímž konci poslal domácí do vedení Čermák. Sapeláci nesložili zbraně a o minutu později dokázali vyrovnat. Pavel Matějíček se protáhl po levé straně, přesně odcentroval a hlavička Dominika Skotara srovnala stav na 1-1! V 65.minutě po rohu Pavla Matějíčka hlavičkoval Kuba Benáček, potom střílel Míla Brabec, Chalupa však čaroval.Překonat jsme ho nedokázali ani o tři minuty později z přímého kopu, kdy dokázal vyškrábnout střelu Filipa Dvořáčka mířící do šiobenice.Dvě ošemetné situace  musel řešit i Martin Pokorný. Zdálo se, že utkání dospěje do zřejmě spravedlivé remízy. Ale když se všechno ......, tak je prostě pech. V 81.minutě jsme nešťastně faulovali v šestnáctce a z nařízeného pokutového kopu rozhodl zápas Durajka 2-1. V závěrečných minutách jsme chtěli skóre utkání vyrovnat, ale to se nám nepodařilo.



V dnešním utkání jsme smolně prohráli, ale za svůj výkon se zcela jistě nemusíme stydět. V hodně kombinované sestavě jsme hráli poctivě, bojovně, s velkým nasazením. Za předvedený výkon děkuji všem hráčům a pokud budeme takto pracovat, tak přijdou i body. Dnes nás o ně připravil výtečný Chalupa  a nešťastná chyba v závěru utkání.



Nejlepší hráči Sapeláků: Filip Dvořáček, Míla Brabec a Pavel Matějíček.



 



Góly: 55.Čermák, 81.Durajka /PK/ - 56. Dominik Skotar.



Sudí: Jan Dvořák, Jakub Voneš, Pavel Doskočil. ŽK: 5 - 0, bez vylouřených. 60 diváků.



Sestava Sapeli:



Pokorný - Flekal /42.Stejskal/, Tržil, Benáček, Barák - Matějíček Pavel /84. Vomela Filip/, Matějíček Tomáš, Brabec Míla, Dvořáček Filip - Skotar, Matějíček Marek /57.Mezera/.






zpět na seznam aktualit