Aktuality

13.08. 2012 SLOVAN HAVLÍČKŮV BROD - SAPELI POLNÁ 0 - 1 /0-0/

ikona6.jpg


Sapeláci nastoupili v prvním kole na půdě jednoho z favoritů soutěže - ambiciózního celku havlíčkobrodského Slovanu.Dle zpráv z domácího tábora jsme měli být přijatelným soupeřem na rozehrání,v první půli to tak rozhodně nevypadalo.Domácí Slovan měl možná o maličko víc procent v držení míče,nebezpečnější však byli zcela jistě Sapeláci.
V deváté minutě Rychtecký nádherně vnikl do šestnáctky,jeho přihrávka před prázdnou branku však nenašla adresáta. Zhruba v pětadvacáté minutě překonal Padrnos hlavičkou domácího gólmana,míč však stihl vykopnout z brankové čáry Průša.Brnického padající list orazítkoval spojnici břevna a tyče za již překonaným Kučírkem a Fišerův roh těsně před koncem poločasu řádně vystrašil domácího gólmana....Sapelácká defenziva pracovala spolehlivě a co prošlo,s přehledem řešil gólman Koubek.
V druhé půli byli již domácí výrazně lepším týmem,přimáčkli Sapeláky ale defenziva hostujícího týmu byla velmi dobrá a koncovka domácích žalostná.Za druhou půli vystřelili jen několikrát mimo branku a prakticky jedinou gólovku domácích skvěle zlikvidoval Koubek.
Trenérovi Sapeláků Janu Chramostovi se vydařilo střídání,na hřiště přišel na závěrečné minuty ne zcela doléčený Morkus,který krásnou individuelní akcí přešel přes několik bránících hráčů a naservíroval míč Rychteckému.Sapelácký kanonýr nezaváhal a v 87. minutě vstřelil rozhodující gól utkání.
Vítězství Sapeláků je šťastné,ale poctivě vydřené a přestože se domácí vyjadřují o jakém si "antifotbale",tak snad nemohli čekat,že s nimi budeme hrát nahoru dolů 90 minut a necháme si nastřílet pět gólů.....Již v první půli měli velké štěstí,že neinkasovali z kopaček Brnického,Padrnose a Rychteckého a to že svůj tlak v druhé půli nedokazali využít k vytvoření šancí a vstřelení gólů je jen jejich vlastní problém.
Jejich prohra je krutá,utkání by slušela remíza,ale vinu mohou hledat jen u sebe.

Sudí: Svoboda,diváků:150,žk:2-2,bez vyloučených.
gól: 87.Rychtecký.
Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Šebesta,Barák-Padrnos /81.Morkus/,Špendlíček,Brnický,Vacek /88.Slezák/-Rychtecký.
Nejlepší hráči Sapeláků: Tržil a Rychtecký





zpět na seznam aktualit