Aktuality

06.08. 2012 NEVYDAŘENÁ GENERÁLKA

ikona1.jpg

K poslednímu přípravnému utkání před mistrovskými zápasy /první kolo odehrají Sapeláci již příští neděli v Havlíčkově Brodě/ nastoupili Sapeláci v nedělním dopoledni na hřišti "A" třídního Sokola Bedřichov.
Trenéři stanovili před utkáním hráčům určitou taktiku,bohužel hráči z ní zrealizovali velmi málo.Nasazení vetšiny hráčů bylo průměrné,u některých dokonce podprůměrné a tak dobrý výkon některých borců zcela zanikl v bezkrevném výkonu celého týmu.Kostrbatá kombinace,špatné obsazování a tak bychom mohli pokračovat.Po pravdě řečeno,toto utkání ještě více "zamotalo" hlavu trenérům Sapeláků v rozhodnutí o složení základní jedenáctky pro mistrovskou soutěž.Předvedené výkony v přátelských utkáních by totiž stěží stačily na soupeře z I.B.třídy.
Snaživý domácí tým šel v první půli do zaslouženého vedení,po obrátce se Sapeláci zlepšili,ale dokázali pouze vyrovnat Padrnosem po nádherném Szabóvě uvolnění.
Sestava: Koubek - Tržil,Černý,Barák,Špendlíček /46.Šebesta/ - Vacek,Brnický,Fišer,Slezák /46.Szabó/ - Rychtecký,Padrnos.





zpět na seznam aktualit