Aktuality

29.07. 2012 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 2 - 3 /0-0/

ikona6.jpg

Na závěr nejnáročnějšího týdne letní přípravy si Sapeláci pozvali kvalitního soupeře - SK Přibyslav.Úvod utkání patřil Sapelákům,ale ve finální části řešili vše složitě a neznamenali velké nebezpečí pro soupeřova brankáře.V druhé části první půle již převzali přibyslavští aktivitu,byli rychlejší,jejich výkon kompaktnější,vypracovali si dvě tutovky,ale nedokázali je proměnit.
V druhé půli již začaly padat góly.Sapeláci zahráli standartku tak špatně,že z ní po brejku inkasovali 0-1.Podobná situace byla o pár minut později se stejným výsledkem,dalším gólem do sítě Sapeláků.
S příchodem Beránka se hra v ofenzivě zlepšila,při jeho průniku do šestnáctky byl faulován a z penalty trefil Brnický tyč.Čtvrt hodiny před koncem uvolnil Padrnos Beránka a ten snížil na 1-2.O chvíli později dokonce Beránek vyrovnal.Remíza však domácím nebyla přána - a ani si jí tentokrát nezasloužili.Vopršal dvakrát vychytal Padrnose a potom to přišlo.....těžkou malou domů Reitermana "nezvládl" Koubek a přibyslavští se právem radovali z výhry 2-3.

Sudí:Sláma,20 diváků.
góly: Beránek 2 - Vopršal 2,R.Musil

Sestava:Koubek-Tržil,Reiterman,Černý,Špendlíček - Vacek /46.Matějíček/,Brnický,Fišer/60.Vacek/,Slezák /46.Szabó/,Padrnos,- Rychtecký /60.Beránek/.





zpět na seznam aktualit