Aktuality

26.05. 2019 SAPELI POLNÁ - SK Přibyslav 0 - 2 /0-0/

ikona6.jpg

Sapeláci začali aktivně, již ve čtvrté minutě se řítil na gólmana David Padrnos, gólman Zvolánek míč vyrazil a Štěpán Bambula z dorážky přestřelil branku. Tato neúspěšná akce jakoby předeslala průběh celého utkání. O dvě minuty později prověřil hostujícího gólmana střelou z cca 20 metrů Ondra Částka. V 9.minutě se Sapeláci předčasně radovali, gól Ondry Částky nebyl uznán pro ofsajd. V 9.minutě naši hráči zaváhali  a Vykoukal nás mohl ztrestat. Naštěstí mířil mimo. A tak opět pokračoval neproměněných šancí Sapeláků. Po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval Lukáš Adamec, gólman hostí stihl míč vyrazit. O minutu později se nedokázal prosadit v tutovce Ondra Částka, ve 12.minutě nastřelil Filip Dvořáček ze standardky břevno. Ve 30.minutě kryje gólman Přibyslavi nadvakrát střelu Štěpána Bambuly. V 37.minutě po centru Filipa Dvořáčka hlavičkoval Štěpán Bambula a ve 40.minutě po dlouhém autu Petra Baráka taktéž hlavičkoval David Padrnos. Obě hlavičky měly gólové parametry, skvělý Zvolánek dokázal svůj tým opět podržet. Ve 43.minutě se po ostrém centru Filipa Dvořáčka nedokázal skórovat Štěpán Bambula. Již podle výčtu šancí z první půle je jasné, že Sapeláci měli jít do kabin s vysokým náskokem. Bohužel to bylo po nule a druhá půle měla úplně jiný ráz.



V 55.minutě Tomáš Hajný vyráží dělovku Krčála. V 59.minutě gólman hostí vyráží střelu Kuby Benáčka z přímého kopu mířící do šibenice. O čtyři minuty později vysílají přibyslavští další pumelici na branku domácích.Tomáš Hajný ji vyrazil na rohový kop. Naši hráči čím dál víc zapomínali na "zadní kolečka" a přišel trest. Po chybně ponechané výhodě našim hráčům  se míče zhostili hosté, podnikli rychlý protiútok na jehož konci byla hlavička Vostála a Přibyslav vedla 0-1. V 82. minutě mohl vyrovnat Petr Doucha, nepodařilo se a tak hosté přidali druhý gól Bačkovským 0-2. Obdržené brance opět předcházela série chyb. Do konce utkání zbývalo ještě šest minut, ve kterých jsme ještě mohli utkání vyrovnat. Bohužel neproměněné stoprocentní  možnosti Davida Padrnose a Lukáše Varhaníka byly již jed dokonáním totálního nedělního střeleckého zmaru Sapeláků. Náš soupeř si tak odvezl vítěžné tři body do Přibyslavi.



Dnes to bylo první domácí utkání, ke kterému jsme přistoupili vlažně a to se nám v průběhu utkání vymstilo. Přibyslavští s velkým štěstím a zásluhou naší obrovské neschopnosti uhájili v prní půli čisté konto a v druhé půli nás vyučili z taktiky a produktivity. Z tohoto pohledu je jejich vítězství naprosto zasloužené, neboť poctivost, zodpovědnost bojovnost důraz, taktická vyspělost, účelnost  - to vše dnes našemu týmu chybělo a bez toho se uspět nedá ani proti hodně oslabenému soupeři, který výše uvedenými vlastnostmi disponoval.



Nejlepší hráči SAPELI: Jan Flekal, Filip Dvořáček, Štěpán Bambula.



Góly: 67.Vostál, 84.Bačkovský.



Sudí: Jan Dvořák - Daniel Hanzl, Pavel Doskočil. ŽK: 1-1 /D.Padrnos/, bez vyloučených, 80 diváků. Delegát svazu Jiří Trávníček.



Sestava SAPELI:



Hajný - Flekal, Tržil, Boháček, Barák /76.Stejskal/ - Bambula, Benáček, Adamec /59.Varhaník/, Dvořáček - Částka /67.Doucha/, Padrnos.






zpět na seznam aktualit