Aktuality

18.05. 2019 SOKOL KOŠETICE - SAPELI POLNÁ 1 - 3 /1-2/

ikona6.jpg

Trenéři našeho týmu neměli k utkání k dispozici tyto hráče: Mílu Brabce, Patrika Fišera, Milana Mezeru /všichni zraněni/, Ivan Rezničenko /dlouhodobě nemocný/, Petra Tržila /rodinné důvody/.Obětavě nastoupil zraněný Honza Flekal a poprvé v jarní části byl připraven  Honza Vacek.



Sapeláci zahájili utkání aktivně a již v druhé minutě mohl po centru Filipa Dvořáčka skórovat Jakub Benáček. Ve 13. minutě opět centroval Filip Dvořáček, hlavička Štěpána Bambuly skončila nad domácí brankou. O tři minuty později si připsal první úspěšný zákrok Tomáš Hajný, když likvidoval střelu po rohovém kopu  Košetic. Ve 20.minutě se poprvé měnilo skóre utkání. David Padrnos vyslal do úniku Ondru Částku a ten střelou mezi nohy gólmana zajistil Sapelákům vedení 0-1! Ve 25. minutě jsme již vedli rozdílem dvou gólů, Ondra Částka krásnou střelou k levé tyči potrestal chybu domácího stopera 0-2! Vzápětí mohlo být ještě lépe, Lukáš Adamec připravil tutovku pro oba naše útočníky, akci nakonec zakončil  Ondra Částka, bohužel gólman Jíša jeho úmysl vystihl.Potom Sapeláci zvolnili, přenechali iniciativu domácím a Ti ve 40. minutě snížili z pokutového kopu Vejsadou po faulu našeho hráče v šestnáctce 1-2!



V 51.minutě připravil Štěpán Bambula loženku Davidu Padrnosovi, Dejvova střela však skončila pouze na tyči Jíšovy svatyně! O minutu později pálil Filip Dvořáček z cca 20 metrů těsně vedle. V 55.minutě po našem rohovém kopu přestřeluje Ondra Částka z cca 11 metrů domácí branku. V 62. minutě stejný hráč zakončuje svoji loženku těsně vedle pravé tyče....V 68. minutě předvedl skvělý zákrok Tomáš Hajný, když vyrazil dělovku Košetic mířící do pravé šibenice.V 73. minutě zahrál přesně přímý kop Filip Dvořáček a zvyšuje vedení Sapeláků na 1-3! O tři minuty později mohl znovu skórovat Ondra Částka /přihrával mu Filip Dvoiřáček/, hattrick mu však nebyl přán. V závěru utkání vsadili domácí vše na jednu kartu, ve dvou případech měli blízko gólu, ale předvedli také několik zákroků hodně přes hranici žluté karty. Na skóre se již nezměnilo a Sapeláci si zaslouženě odvezli tři body.



Atmosféra utkání v Košeticích byla tradičně velmi přátelská a závěrečná děkovačka domácích diváků s oběma týmy je naprosto nevídaná.



Nejlepší hráči Sapeláků v tomto utkání byli: Štěpán Bambula, Martin Boháček a Lukáš Adamec.



Góly: 40.Vejsada Tomáš /PK/ - 20. a 25. Ondřej Částka, 73.Filip Dvořáček



Sudí: Martin Škorpík - Zdeněk Šrámek, Jaroslav Kůrka. ŽK: 4-1 /J.Benáček/, bez vyloučených. 120 diváků. Delegát svazu Josef Bajer.



Sestava Sapeli:



Hajný - Flekal /89.Vacek/, Benáček, Boháček, Barák - Bambula, Adamec, Varhaník /73.Stejskal/, Dvořáček - Padrnos /69.Doucha/, Částka.






zpět na seznam aktualit