Aktuality

05.05. 2019 Nová Ves - Sapeli Polná 4 - 1 /3-1/

ikona6.jpg

Již v sedmé minutě se dostali Sapeláci do vyložené šance, David Padrnos přiťukl v malém čtverci hlavičkou míč na Petra Douchu, jeho levačka však selhala a domácí gólman střelu chytil. V 15.minutě jsme se dopustili hrubé chyby, potom nám byl odpískán z cca 18 m od naší branky faul a František Nečas potvrdil svoji skvělou kopací techniku a z přímého kopu poslal domácí do vedení 1:0. O tři minuty později vybojoval Lukáš Varhaník míč, posunul ho na Martina Boháčka, jehož křížná přihrávka poslala do tutovky Filipa Dvořáčka. Bohužel jeho dělovku zlikvidoval výborným zákrokem  gólman Fuksa. V 32.minutě domácí rychle rozehráli, což jsme nezachytili a domácí hráč sám postupoval na Tomáše Hajného, ten ho dokázal vychytat. V 35.minutě po rohovém kopu domácích udeřili novovestští podruhé, první střelu dokázal náš gólman vyrazit na dorážku od úplně volného Jana Nečase již nestačil 2:0. A bylo ještě hůř, po další standartce ve 41.minutě skóroval hlavou další neobsazený hráč - Žák 3:0! Jiskřičku naděje vykřesal Petr Doucha, míč mu nacentroval Filip Dvořáček 3:1.



O  poločasové přestávce došlo k dvojitému střídání, Martina Boháčka nahradil Dominik Stejskal, Mílu Brabce Lukáš Adamec. Ve 46.minutě mohli opět skórovat domácí po velké chybě naší defenzivy. Potom jsme začali být aktivnější, v 51.minutě zakončil Filip Dvořáček pěknou kombinaci přesnou střelou, ale Fuksa svůj tým opět podržel. Za sedm minut bylo po nadějích, po ztrátě míče zaútočili domácí po levém křídle, křižnou střelu dokázal posunout Tomáš Hajný mimo tři tyče, ale naši obránci nedohráli akci do konce a tak O.Starý pohodlně zvýšil na 4:1! V 63.minutě mohl po přihrávce Filipa Dvořáčka snížit David Padrnos, jeho střela však minula branku Nové Vsi. O tři minuty později byl ve velké šanci Filip Dvořáček, tu mu však nakonec zhatil domácí obránce. V závěrečných minutách mohly skórovat obě strany, na zaslouženém  třígólovém vítězství domácích se již nic nezměnilo.



Sapeláci poprvé v jarní části zcela propadli. Polovině týmu se vůbec nedařilo, víc než znatelná byla absence pilířů týmu Petra Tržila a Petra Baráka. Tým hrál velmi naivně v defenzivě, góly jsme soupeři doslova darovali a sami jsme byli v koncovce bezzubí. Musíme si z utkání vzít poučení a s pokorou dál poctivě pracovat. Jiná cesta není.



Dobrý výkon odvedli zejména tito hráči: Štěpán Bambula, David Padrnos a Kuba Benáček.



góly: 15. Nečas Fr., 35. Nečas Jan, 41. Žák, 59. Starý O. - 44. Doucha Petr



Sudí: Fotr Jan - Škorpík Martin, Ondřej Pulpán. ŽK: 2-0, bez vyloučených. Delegát svazu Luboš Vaněk. 100 diváků.



Sestava Sapeli:



Hajný - Flekal, Benáček, Doucha, Bambula - Brabec /46.Adamec/, Boháček /46.Stejskal/, Varhaník /66.Fišer/, Dvořáček - Padrnos, Částka.






zpět na seznam aktualit