Aktuality

02.05. 2019 Sokol Bedřichov - SAPELI Polná 2 - 3 /0-2/

ikona6.jpg

Svátek práce - 1.května využily oba týmy k přípravnému utkání, hrálo se na hlavní hrací ploše Sokola Bedřichov. V týmu Sapeláků dostali volno starší hráči /Petr Tržil, Lukáš Adamec, Petr Barák, Honza Flekal a Tomáš Hajný/, z pracovních důvodů chyběli Štěpán Bambula a Honza Vacek, dlouhodobě nemocný je Ivan Rezničenko. V brance po delší době nastoupil Petr Koubek a jako vždy působil naprosto jistým dojmem.



Utkání hodnotí trenér Sapeláků Milan Klimeš:



 Měli jsme vynikající vstup do utkání, hned ve druhé minutě po pasu Míly Mezery  skóroval Filip Dvořáček 0-1. V minutě jedenácté vsítil po křižné přihrávce Filipa Dvořáčka druhý gól Ondra Částka 0-2. Zhruba do třicáté minuty jsme byli výrazně lepším týmem než domácí, výborně jsme kombinovali. Přesnými přihrávkami se blýskli zejména Míla Brabec, Kuba Benáček a Patrik Fišer. Potom jsme začali hrát tak trošku profesorský fotbal, soupeř přidal a dostával se do šancí i on. Totéž z naší strany pokračovalo i po přestávce, soupeř nás začal přehrávat. Je třeba říci a přiznat, že zápas  s námi vyšel Bedřichovu podstatně lépe, než nedávné mistrovské utkání proti Herálci, kterého jsem byl svědkem. Po soupeřově snížení na 1-2 jsme zareagovali správně a opět odskočili na rozdíl dvou gólů. Na 1-3 upravil svým druhým gólem v utkání Filip Dvořáček. Bohužel za pár minut se Bedřichov po pěkné akci znovu dotáhl na dostřel a snížil na 2-3. Závěr zápasu se nesl v poklidu /rovněž tak jako většina utkání/, ke kterému přispěl i Jirka Mlsna coby rozhodčí. Nám se podařilo těsný výsledek v náš prospěch udržet.



Naši nejlepší hráči: Benáček Jakub, Dvořáček Filip, Padrnos David.



góly: Filip Dvořáček 2x, Ondra Částka.



Sudí: Jiří Mlsna.



Sestava: Koubek - Doucha, Brabec, Boháček, Benáček /Kubín/ - Mezera, Fišer, Varhaník, Dvořáček - Padrnos/Stejskal/, Částka.






zpět na seznam aktualit