Aktuality

14.04. 2019 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 2 - 0 /0-0/

ikona6.jpg

Úvod utkání patřil více hostům, kteří měli již v osmé minutě nebezpečnou akci, kdy po střele Vodáčka zpoza šestnáctky a vyražení míče Tomášem Hajným následovala dorážka hostí mimo naši branku. V druhé části první půle již byli nebezpečnějším týmem Sapeláci. Ve 23.minutě se za šestnáctkou uvolnil David Padrnos, jeho jedovka však minula branku hostí. O šest minut později vyhrál David Padrnos souboj s hostujícím gólmanem, nadvakrát zakončoval do prázdné branky, ale v obou případech dokázali obránci střelu zablokovat. Ve 40.minutě zahrával Filip Dvořáček trestný kop z hranice šestnáctky, bohužel těsně přestřelil. Ve 43.minutě unikl obráncům Ondra Částka, gólmana Švece prostřelit nedokázal. Do kabin se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.



Do druhé půle Sapeláci vlétli naplno. Ve 47.minutě vyslal Lukáš Varhaník přesnou uličku Filipu Dvořáčkovi, ten naservíroval míč Davidu Padrnosovi a sapelácký kanonýr vstřelil svůj první gól po svém návratu po dlouhodobém zranění 1-0. O sedm minut později , po ose Lukáš Varhaník - Štěpán Bambula - Honza Flekal - David Padrnos, posledně jmenovaný nezištně přihrál Ondrovi Částkovi, který zvýšil na 2-0. Žirovničtí byli i nadále aktivní , v 66.minutě vypálili jedovku z cca 18m a Tomáš Hajný musel předvést své kvality. O dvě minuty později pelášil po pravém křídle Ondra Částka, na jeho střílený centr v gólové pozici nedosáhl Štěpán Bambula. V 71.minutě byl opět v permanenci Tomáš Hajný, ale i další exkluzivní projektil hostí skončil v rukavicích našeho gólmana. Tři minuty před koncem mohl vstřelit třetí gól Sapeláků Honza Flekal po vyhraném souboji Lukáše Adamce, bohužel mířil mimo tři tyče. Na zasloužený zisk tří bodů to však vliv nemělo.



Náš tým zaslouží opět velkou pochvalu za předvedený výkon i za zasloužené vítězství nad velmi kvalitním soupeřem. Vytvořili jsme si dostatek příležitostí a dvě z nich jsme dokázali proměnit. Těší nás jednak výborný defenzivní výkon včetně čistého konta našeho gólmana a rovněž tak gólové vyjádření oběma našimi útočníky. Naopak nás mrzí vynucená střídání Davida Padrnose a Petra Baráka.



Nejlepší hráči Sapeláků: Tomáš Hajný, David Padrnos, Filip Dvořáček.



Góly: 47. David Padrnos, 54.Ondřej Částka



Sudí: Luboš Rygl, Lukáš Jílek, Milan Šimek. Delegát svazu Václav Hrkal.



Žluté karty: 5-6 /M.Boháček, Š.Bambula, O.Částka, L.Adamec, M.Brabec/. Bez vyloučených. 60 diváků.



Sestava SAPELI:



Hajný - Flekal, Tržil, Boháček, Barák /82.Mezera/, Bambula, Doucha, Varhaník /69.Brabec/, Dvořáček - Padrnos /60.Adamec/, Částka /84.Fišer/.



 






zpět na seznam aktualit