Aktuality

23.03. 2019 SK Bystřice nad Pernštejnem - SAPELI POLNÁ 3 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Oba týmy nastoupily citelně oslabeny, domácím chyběli čtyři borci, Sapelákům šest. Úvod utkání vyzněl pro Sapeláky. Hned ve třetí minutě pálil z cca 12 metrů David Padrnos a přestřelil bystřickou branku. O tři minuty později zahrál domácí bek zcela jasně v šestnáctce rukou, sudí Rygl nechal zcela nepochopitelně  hrát dál. V 8.minutě vysunul Lukáš Varhaník Mílu Brabce, ten z úhlu mířil asi metr vedle tyče domácího gólmana. Ve 20.minutě přišla první aktivita domácích, pěkná střela z cca 25 metrů skončila tak metr nad břevnem branky Tomáše Hajného. Ve 30. minutě prodloužil hlavou Míla Brabec dlouhý pas Petra Douchy na nabíhajícího Milana Mezeru, ten však trefil pouze spojnici břevna a tyče! V 37.minutě mohl skórovat David Padrnos, několikrát si pohrál s obránci,ale prováhal ideální okamžik ke skórování. Po třech loženkách našich hráčů přišel trest. Ve 43.minutě ještě střelu zpoza šestnáctky vyrazil Tomáš Hajný a míč potom uklidil Kuba Benáček na roh. Ale o minutu později již udeřilo. Po rohovém kopu domácích odvrátil Petr Doucha míč na šestnáctku, kde ho halfvolejem nechytatelně napálil Padrtka 1-0.Ve 45.minutě rozebrala obranu domácích trojice Míla Brabec-David Padrnos-Filip Dvořáček, posledně jmenovaný však gólem pohrdl. První půle vyzněla na gólové příležitosti 5:1 pro náš tým, bohužel jsme šli do kabin s jednogólovým mankem.



V 52.minutě vyrazil Tomáš Hajný střelu Vařejky. O dvě minuty později vystřídal Leoš Barák Milana Mezeru. V 62.minutě zachránil nadvakrát domácí gólman po centru Davida Padrnose. V 70.minutě střílel Leoš Barák uvnitř šestnáctky domácích nad branku.O dvě minuty později mířil Filip Dvořáček mimo branku, centroval Leoš Barák. V 75.minutě pojistili domácí  své vedení druhou brankou, když skóroval  paradoxně HLAVOU nejmenší hráč na hřišti Adamec 2-0.V 77.minutě přihrál Filip Dvořáček do uličky Davidu Padrnosovi, ten bohužel domácího gólmana nepřelstil.V 80. minutě nahradil Mílu Brabce Patrik Fišer. V 82.minutě vypálil z 22 metrů petelici Petr Barák, cestu míče do sítě zastavilo břevno....V 84.minutě to zkusil Leoš Barák přímo z rohu, výborně zasáhl domácí gólman. V nastaveném čase inkasovali Sapeláci nic neřešící třetí gól, jehož autorem byl Čech.



V Bystřici se hrál velmi průměrný fotbal a to zásluhou obou týmů. Rozdíl byl jeden a to zásadní - v produktivitě. Domácí měli polovic šancí co my a přitom nám dokázali vstřelit tři branky. Nám byla v šesté minutě upřena jasná pentle, dali jsme dvě tyče a neproměnili čtyři tutovky. Je to velká škoda, protože i přes protěžování sudím byli tentokrát domácí k poražení.



Nejlepší hráči: Barák Petr, Varhaník Lukáš, Padrnos David.



góly: 44.Padrtka, 75.Adamec, 90.+2 Čech.



Sudí: Rygl, Šimek, Soukupová. ŽK: 2-1 /M.Brabec/, bez vyloučených. 75 diváků.



Sestava SAPELI: 



Hajný - Doucha,Benáček, Flekal, Barák Petr - Mezera /54.Barák Leoš/, Boháček, Varhaník, Dvořáček - Padrnos, Brabec /80.Fišer/.






zpět na seznam aktualit