Aktuality

17.03. 2019 SAPELI POLNÁ - JISKRA DOBRONÍN 4 - 2 /3-0/

ikona6.jpg

Sapeláci začali utkání aktivně a dá se říci, že v první půle vyzněla jasně v jejich prospěch. V 15.minutě si David Padrnos naběhl na dlouhý pas, unikl obránci a ten ho musel zezadu zastavit nedovoleně. Penaltu proměnil Filip Dvořáček. O osm minut později vyslal Martin Boháček do úniku Filipa Dvořáčka a ten lobem přes gólmana zvýšil na 2-0 pro Sapeláky.Ve 30.minutě podnikl výlet Petr Doucha, na vápně si narazil s Lukášem Varhaníkem a potom zamířil přesně k tyči dobronínské svatyně 3-0. Tímto výsledkem také skončil první poločas.



Do druhé půle jsme prostřídali a přeházeli posty. V 55.minutě zahrávali dobronínští trestňak na hraně šestnáctky a Svoboda snížil na 3-1. Za dalších pět minut to již zase bylo o tři branky, po přihrávce Leoše Baráka unikl obraně Jiskry Filip Dvořáček a vstřelil svoji třetí branku v utkání. POsledních dvacet minut utkání těžko komentovat pozitivně. Naši hráči začali hrát profesorsky, středem, bez pohybu a "výsledek" se brzy dostavil. Nejprve Tomáš Hajný zneškodnil střelu Svobody z přímého kopu a potom i střelu Horáčka. V 75.minutě již náš gólman nestačil napravit námaz pro Svobodu a ten snížil na 4-2. V 78.minutě se dostal do šance Chramosta, ale náš gólman výborně zasáhl. V 85..minutě si David Padrnos naběhl na přesný pas Kuby Benáčka, tváří v tvář gólmanovi bohužel neuspěl. O dvě minuty později jsme šli tři na jednoho obránce, ten však stačil situaci zachránit. V 88.minutě po rohu Filipa Dvořáčka výborně Hlavičkoval Leoš Barák, gólman byl již překonaný, ale obránce Jiskry zachránil situaci na brankové čáře.



V první půli jsme podali poctivý výkon, odměněný tříbrankovým vedením. V půli druhé, zvláště v její druhé polovině jsme utkání odflákli, což hodně zamrzelo.



V dnešním utkání jsme neměli k dispozici: Lukáše Adamce, Štěpána Bambulu, Ondru Částku, Patrika Fišera,Dominika Stejskala, Honzu Vacka a Ivana Rezničenka.



 



 



 



Góly: Filip Dvořáček 3x / 1x pk /, Petr Doucha - Richard Svoboda 2x.



V dresu Sapeli se dnes dařilo Filipu Dvořáčkovi, Lukáši Varhaníkovi, Kubovi Benáčkovi a Davidu Padrnosovi. V dobronínském týmu se nejvíce líbili Richard Svoboda, Michal Cink a Jan Chramosta ml.



Sudí: Škorpík, Ondráček, Niederle. Hráno bez karet.



Sestava SAPELI: 



Hajný - Doucha,Boháček,Flekal/60.Benáček/,Barák P. - Mezera,Benáček /46.Tržil/, Varhaník/72.Brabec/, Dvořáček - Padrnos, Brabec/36.L.Barák/.






zpět na seznam aktualit