Aktuality

21.10. 2018 FC Velké Meziříčí "B" - SAPELI POLNÁ 1-2 /0-0/

ikona6.jpg

Sapelákům chyběla v dnešním utkání čtveřice Brabec, Reiterman, Dvořáček a Svoboda a proto tomu také museli podřídit taktiku. První půle se hrála hodně opatrně, domácí drželi míč na svých kopačkách a snažili se překonat dobře organizovanou defenzivu hostí.Až do 26.minuty se na hřišti nic podstatného nedělo, v inkriminované minutě stříleli domácí z úhlu mimo naší branku, o chvíli později pálili domácí středem, ale taktéž mimo. V 35.minutě centroval Leoš Barák na Štěpána Bambulu, jeho hlavička šla mimo domácí tři tyče. O minutu později vybojoval míč Lukáš Adamec, výborně uvolnil Lukáše Varhaníka, ten si to namířil mezi beky, ale jeho střela cca z 12 metrů domácího gólmana výrazně neohrozila.První půli uzavřela hlavička domácích mířící nad naši branku. Nevýrazná první půle tedy skončila zaslouženou remízou.



V 53.minutě druhé poločasu byl v šestnáctce hostí faulován Martin Boháček a pokutový kop proměnil Lukáš Adamec 0-1. O minutu později byl v šanci Leoš Barák, domácí stoper stihl nebezpečí zahasit.V 62.minutě vystřídal na hrotu Franta Krupica Lukáše Varhaníka a hned začal zatápět domácí obraně.Po centru Honzy Vacka hlavičkoval do břevna, míč se odrazil na brankovou čáru, kde ho se štěstím zachytil domácí gólman. V 72.minutě vyslal Patrik Fišer Frantu Krupicu do sóla, na jejímž konci byl výborný zákrok gólmana Velmezu proti Frantově dělovce. O dvě minuty později prošel od půlky přes řadu protihráčů Petr Barák, z osmi metrů však napálil míč jen do gólmana a dorážka Franty Krupicy skončila na lýtku domácího beka! V 76.minutě se Franta dočkal.Precizně si stáhl centr od Štěpána Bambuly a neomylně zavěsil 0-2! A mohlo být ještě líp! V 84.minutě běžel od půlky sám na gólmana Leoš Barák a trestuhodně přestřelil....V 88.minutě našel centr Štěpána Bambuly hlavu střídajícího Kuby Benáčka, domácí gólman byl připraven. V 90.minutě nebyli naši hráči již soustředění, čekali na konečný hvizd a podcenili standardní situaci, ze které domácí korigovali na 1-2 Půžou.



Naši hráči dnes předvedli poctivý a zodpovědný týmový  výkon, všichni kteří nastoupili, tak se vydali na maximum a byli za to odměněni velmi důležitými třemi body.Dnes nelze vybrat tři nejlepší hráče - velké uznání si zaslouží celý tým!



Góly: 90.Půža - 53.Adamec /PK/, 76.František Krupica.



Sudí: Pánové Krondráf, Novák, Škorpík. ŽK: 2-2 / Š.Bambula, L.Adamec /, bez vyloučených. 70 diváků. Delegát svazu pan Bobek.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Tržil, Boháček, Flekal, Barák P. - Bambula, Fišer /91.Navrátil/, Vacek, Barák L. - Adamec, Varhaník /62.Krupica, 84.Benáček/.






zpět na seznam aktualit