Aktuality

07.10. 2018 SAPELI POLNÁ - SOKOL KOŠETICE 2-1 /2-1/

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili utkání aktivně a již v první pětiminutovce  vyzkoušeli hostujícího gólmana Lukáš Adamec a  Pavel Bartoš. V šesté minutě unikl po pravé straně Filip Dvořáček, vnikl do šestnáctky a byl faulován. Nařízený pokutový kop proměnil Lukáš Adamec. Naši hráči byli i nadále aktivní, Pavel Bartoš se obročil kolem beka a levačkou vypálil na brankáře Jíšu, ten opět předvedl výborný zákrok. Další ránu vyslal v 18.minutě Lukáš Adamec, i tentokrát byl gólman hostí na místě. V 21.minutě unikl po levé straně Pavel Bartoš, poslal ostrý centr do šestnáctky na Lukáše Adamce, ten míč chytře pustil bez teče a Sapeláci vedli 2-0! Stačila však chvilka nepozornosti ve 33.minutě a byli jsme potrestáni. Tečovanou střelou snížil Kubů.Zvýšit vedení domácích se pokusil z přímého kopu Filip Dvořáček, Jíša opět zachránil, navíc po zpětném centru zlikvidoval i gólovou hlavičku Lukáše Adamce. Pět minut před pauzou si na ostrý centr Martina Boháčka naběhl Kuba Benáček, jeho hlavička šla těsně vedle. Po první půli jsme měli mít výrazný náskok, bohužel jsme šance neproměnili a navíc nás hosté dokázali potrestat, takže jsme šli do šaten pouze s jednogólovým náskokem.



V úvodu druhé půle se začala hra vyrovnávat, proto jsme reagovali několikerým střídáním. Hosté otevírali hru a my jsme se dostávali do vyložených šancí. V 58.minutě unikl po křídle Pavel Bartoš, připravil tutovku Lukáši Adamcovi, ten bohužel přestřelil...V 77.minutě obešel Lukáš Adamec i gólmana, přihrál zcela volnému Lukáši Varhaníkovi, ten bohužel v ložence také selhal. V 85.minutě šel Franta Krupica sám na gólmana, mohl volit přihrávku zcela volnému Lukáši Adamcovi, ale rozhodl se zakončit sám a Jíša jeho jedovku vyrazil. V 89.minutě nastřelil Míla Brabec patičkou tyč, od ní se míč toulal po brankové čáře, až ho zpacifikoval gólman hostí.V 90.minutě mohl přijít trest, zbytečně jsme faulovali na cca 20 metrech a hosté měli k dispozici přímý kop. Kopli ho velmi dobře, ale zákrok Ivana Rezničenka byl bezchybný a velmi potřebné tři body zůstaly doma.



V druhém poločase jsme mohli utkání čtyřikrát rozhodnout, nestalo se tak a tak jsme se nakonec v poslední minutě báli o výsledek. Naši hráči zaslouží za přístup k utkání velkou pochvalu, hráli srdcem, bojovali, vytvořili si řadu šancí, prostě šli za vítězstvím. Týmu zcela jistě pomohl k výbornému výkonu i návrat zkušených plejerů Petra Baráka, Tomáše Reitermana a Honzy Vacka.Naše vítězství bylo naprosto zasloužené.



Nejlepší hráči SAPELI : Lukáš Adamec, Petr Barák a Pavel Bartoš.



Góly: 6. Lukáš Adamec /PK/, 21.Pavel Bartoš - 33.Lukáš Kubů



Sudí: pánové Fotr, Janovský a Škorpík, delegát svazu pan Trávníček. ŽK: 3-2 / P.Tržil, P.Fišer, L.Adamec/.



Sestava: Rezničenko - Tržil,Boháček, Flekal, Barák - Bartoš/74.Krupica/, Fišer /62.Vacek/, Benáček, Dvořáček /46.Brabec/ - Adamec, Reiterman /64.Varhaník/.






zpět na seznam aktualit