Aktuality

17.06. 2012 SAPELI POLNÁ - FK ČÁSLAVICE-SÁDEK 2 - 0 /0-0/

ikona6.jpg

V posledním utkání sezóny nastoupili Sapeláci proti velmi ambicióznímu týmu z Čáslavic.Byl to přímý souboj o čtvrté místo a Sapeláci v něm chtěli uspět.
V první čtvrthodince však tahali za delší konec čáslavičtí a dvakrát vyzkoušeli pozornost Koubka.Potom hasil před vlastní brankou Šebesta,který musel v 25.minutě ze zdravotních úvodů uvolnit místo Slezákovi.Od dvacáté minuty již začali mít navrch domácí,avšak špatně řešili přečíslení a ani v zakončení neměli chladnou hlavu.
Do druhé půle nastoupil v brance Krpálek /plánované střídání/ a Sapeláci přidali plyn.Hosté nevěděli kam dřív skočit a jen žalostná koncovka domácích byla příčinou stále bezbrankového stavu.Dvě tutovky spálil Brnický,gólem neskončily úniky Fišera ani Zamazala.Před Rychteckým stihl urazit míč hostující bek a tak bychom mohli pokračovat.Sapeláci však poctivě bojovali až do konce a byli za to náležitě odměněni.Sapelácká "juniorka" se nesmířila s nerozhodným stavem a vzala rozhodnutí na svoje kopačky.
V 83.minutě vybojoval míč střídající Klimeš,skvěle uvolnil Brnického,ten unikl bekům a s přehledem zakončil 1-0. V 88.minutě unikl po křídle Vacek a nedal hostujícímu gólmanovi šanci.
Sapeláci tak zakončili vynikající sezónu vítězstvím a celkově se umístili na skvělém a nečekaném čtvrtém místě.Nutno však dodat,že si tato fantastická parta hráčů včetně koučů Jana Chramosty a Petra Klímy tento úspěch jistě zaslouží.Je jen škoda,že si v mimořádném sobotním termínu nenašlo cestu do hlediště více příznivců.A když už jsme u diváků,někteří čáslavičtí toho z dobrých mravů moc nepochytili.....

sudí:Sláma,Krejčí,Šula. Diváků 7O.

góly: 83.Brnický, 88.Vacek.

Sestava Sapeli: Koubek /46.Krpálek/ - Tržil,Reiterman,Šebesta /25.Slezák/,Černý-Vacek,Špendlíček,Fišer,Brnický,Zamazal-Rychtecký /75.Klimeš/.

Sudí:Sláma,Krejčí,Šula.





zpět na seznam aktualit