Aktuality

30.09. 2018 FC Náměšť/Vicenice - SAPELI POLNÁ 3 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili utkání aktivně a již v 2.minutě pelášil Franta Krupica na domácího gólmana, ten jeho střelu lapil. O minutu později se situace opakovala, gólman opět výborně zasáhl. Ve 4.minutě již udeřilo, po centru Leoše Baráka a hlavičce Filipa Dvořáčka skóroval Míla Brabec 0-1! O minutu později pálil z otočky uvnitř šestnáctky Franta Krupica, míč byl bohužel sražen na rohový kop. V 18.minutě vyslal Lukáš Adamec do úniku Frantu Krupicu, toho gólman vychytal, do opuštěné branky střílel Leoš Barák, ale domácí bek stačil situaci zahasit. Ve 20.minutě to zkoušel Durajka z dálky, Tomáš Hajný střelu kryl. Ve 43.minutě se dostali hosté do šance, kterou vyřešil odkopem na roh Filip Dvořáček.V první půli jsme měli řadu šancí a je velká škoda, že jsme ještě nějaký gól nepřidali.



I druhou půli jsme začali velmi dobře, výborně hrající Patrik Fišer po příhře Leoše Baráka obcházel domácího gólmana a ocitl se na zemi....., akce pokračovala a na jejím konci byl opět Patrik Fišer  a jeho hlavička skončila v síti - byl máván ofsajd.V 65.minutě zahrával Filip Dvořáček cca z 20 metrů přímý kop, jeho střela šla těsně nad domácí branku. Až potud bylo všechno celkem v pořádku. V 67.minutě však přišla neuvěřitelná dvojitá minela našich hráčů a domácí Šimončič pohodlně vyrovnal na 1-1. Naši hráči se nepochopitelně vrhli do útočení a nepamatovali na zadní kolečka, rychlý brejk domácích museli hasit faulem a Durajka byl z přímého kopu bezchybný 2-1.Sapeláci začali hrát vabank, útočili v maximu hráčů a místo vyrovnání přišel gól v naší síti 3-1.



Sapeláci dnes podali poctivý výkon, hráli s velkým nasazením a tak to má být. Škoda neproměněných šancí v prvním poločase a samozřejmě dvouminutovky v půli druhé, kdy jsme po obrovských chybách zápas ztratili. V příštích 14 dnech nás čekají zápasy pravdy a my věříme, že je zvládneme.



Nejlepší hráči Sapeli: Filip Dvořáček a Patrik Fišer.



Góly: 4.Míla Brabec - 67.Šimončič, 69.Durajka, 86.Kučera.



Sudí: pánové  Porupka, Pavlas a Muller, žk: 0-1 / P.Fišer/, bez vyloučených, 143 diváků.



Sestava Sapeli:



Hajný - Tržil, Boháček, Flekal, Dvořáček - Brabec, Benáček, Fišer /86.Částka/, Barák /73.Svoboda/ - Adamec, Krupica.



 






zpět na seznam aktualit