Aktuality

23.09. 2018 SAPELI POLNÁ - NOVÁ VES 0 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Sapeláci šli do utkání již pod novým trenérem Milanem Klimešem /nahradil Jiřího Babínka/, ale bez mnoha hráčů. K dispozici nebyli P.Barák, I.Rezničenko, M.Brabec, P.Bartoš, L.Varhaník, J.Benáček, P.Mašek přestoupil do Kostelce. Patrik Fišer hrál obětavě s teplotou.



V 5.minutě centroval do malého čtverce hostí Filip Dvořáček, Patrik Svoboda bohužel přestřelil branku.Potom převzali iniciativu hosté a Ti si vytvořili do poločasu řadu šancí. V 11.minutě hlavičkoval hostující Šandera do břevna, o dvě minuty později hlavičkují přesně k tyči a Tomáš Hajný předvádí první skvělý zákrok.V 17.minutě zahrával Nečas přímý kop bombou pod břevno, náš gólman opět vyrazil míč na roh. V téže min utě již udeřilo, po rohu se trefil hlavou Starý 0-1. V 33.minutě předvedl Tomáš Hajný další výtečný zákrok při střele hostí. O minutu později jsme se dostali konečně do šance i my, střelu Franty Krupici stihl zablokovat obránce, dorážka Filipa Dvořáčka byla nepřesná.V 37.minutě kryje náš gólman skvělým zákrokem tečovanou střelu soupeře.



Ve 47.minutě vybojoval výborně hrající Lukáš Adamec míč, obešel i gólmana a připravil 100% šanci Frantovi Krupicovi. Ten bohužel potvrdil sapeláckou střeleckou mizérii a ze dvou kroků mířil mimo tyče....O dvě minuty později neproměnili tutovku hosté, mířili z cca 8 metrů mimo.Ve 27., 30, 42. a 43.minutě opět podržel svůj tým Tomáš Hajný.V poslední minutě našel pěkný centr Lukáše Adamce, ten sice nastřelil břevno, ale stejně se pískala ruka našeho hráče. Hosté si tak odvážejí tři body za jednobrankovou, ale nutno říct zcela zaslouženou výhrou.






zpět na seznam aktualit