Aktuality

09.06. 2012 STŘÍŽOV - SAPELI "B" 2 - 4 /0-0/

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili v silně kombinované sestavě /chyběli bratři Tlačbabové,Beránek,Boháček a další/ a i když byli posíleni o Slezáka a Dibdiaka,přesto jejich kádr čítal v tomto důležitém utkání pouhých 12 borců.
První půle patřila domácím,kteří dobře kombinovali,vytvořili si tlak i šance.Ty však nedokázali proměnit zásluhou výborného výkonu gólmana Bratršovského a zablokováním řady střel obránci.
Na druhé straně se dvakrát zadařilo - první branku vstřelil Halík,když po přihrávce Slezáka prostřelil gólmana domácích.Potom si "došel" pro penaltu výborně hrající Dibdiak,který byl sražen ve velkém čtverci a sám pokutový kop s přehledem proměnil.Třetí gól mohl vstřelit J.Cink,ale gólman ho vychytal.
V druhé půli se hra vyrovnala,střídat pro zranění musel dobře hrající J.Cink,nahradil ho M.Bratršovský,který nastoupil nezvykle do útoku.Ocitl se ve dvou gólových situacích,z nichž jednu přetavil přesnou střelou tyči ve třetí gól Sapeláků 0-3.
V té chvíli "skončila" pokora a zodpovědnost Sapeláků,všichni si mysleli,že se jim nemůže nic stát a že mají výhru v kapse.
Domácí,kteří byli po celé utkání lepším týmem dokázali utkání zdramatizovat dvěma góly a vyrovnání a možná i prohra doslova visely ve vzduchu.Nakonec však vstřelil branku Vl.Cink a podtrhl účet utkání na 2-4.Sapeláci si tak vítězstvím v posledním utkání soutěže /i když hodně šťastným/ připsali další tři body a celkově jich mají 49 za což jim náleží vítězství v soutěži s tříbodovým náskokem před Stříteží na druhém místě a se čtyřbodovým náskokem na třetí Romu.
Nyní již jen rozhodnout,zda využijeme možnosti postupu do III.třídy - rozhodnou o tom hráči s vedením TJ v příštím týdnu.
Poděkování patří Lukášům Slezákovi a Dibdiakovi,kteří obětavě pomohli "B" týmu a zítra ráno je čeká zápas "Áčka".
"Dibdo" byl vůbec nejlepším hráčem na výborném střížovském trávníku a měl velký podíl na vítězství našeho týmu.

Sudí: Fiala, diváků:6O. Hráno ve Střížově ve velmi pěkném sportovním areálu,v přátelské atmosféře na výborném trávníku.

góly: Halík,Dibdiak /pk/,Bratršovský M.,Cink Vl.

Sestava: Bratršovský L. - Matějíček M.,Vala,Šerejch,Vavera-Cink Vl.,Slezák,Dibdiak,J.Matějíček-Halík,Cink J. /70.Bratršovský M./.





zpět na seznam aktualit