Aktuality

09.09. 2018 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 1 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Již ve 4.minutě měli výhodu přímého kopu hosté, jejich střela se mezi tři tyče nevešla. O dvě minuty později lapil gólman hostí do rukavic nevýraznou hlavičku Lukáše Adamce, centroval mu Filip Dvořáček. Ve 13.minutě se po dorážce radovali hosté, praporek asistenta byl nekompromisní, skóre zůstalo bezbrankové.O minutu později pálil Filip Dvořáček mimo okříšskou branku.V 18.minutě jsme se dopustili naivního faulu na hranici šestnáctky a Radek Ryšavý trestal 0-1.O tři minuty později zahrával přímý kop Filip Dvořáček, Fiala ji stačil vytlačit na břevno a na rohový kop.O tři minuty později prošel Filip Dvořáček středem a vypálil, Fiala byl opět na místě. V 32.minutě našel přesný centr v šestnáctce Pavla Bartoše, ten vypálil z voleje, cestu střely do sítě však zastavilo tělo hostujícího obránce....Ve 40.minutě předvedl skvělou akci Štěpán Bambula, obešel dva obránce a zakončil těsně vedle branky - škoda, že v té chvíli nevolil přihrávku na volné spoluhráče..Ve 42.minutě přišla druhá rána, po centru ze strany si míč do vlastní branky nešťastně srazil Petr Navrátil 0-2.Těsně před poločasem vyslal Leoš Barák do úniku Pavla Bartoše, který krásně obstřelil Fialu - ani tento gól nebylo uznán, vypadalo to regulérně, odmáváno, gól neplatil.



První půli tedy vyhráli hosté 0-2, byli kompaktnější, rychlejší a dokázali využít naše chyby.Do druhé půle jsme dvakrát vystřídali , Leoše Baráka nahradil Ondra Částka, Petra Navrátila Jakub Benáček.V 51.minutě zahrával Filip Dvořáček další standardku, míč proletěl těsně vedle vinglu Fialovy branky.V 55.minutě jsme nic nevytěžili ani z dobré kombinace Ondry Částky a Lukáše Adamce.O dvě minuty později vyškrábl Fiala hlavičku Míly Brabce na roh.V 63.minutě vystřídal Lukáš Adamec, nahradil ho Lukáš Varhaník.Hosté vyzkoušeli pozornost Tomáše Hajného dvěma střelami zpoza šestnáctky, náš gólman byl připraven.V 72.minutě uvolnil Míla Brabec Ondru Částku, ten šel sám na gólmana, bohužel na něj nevyzrál.V 79.minutě jsme naposledy střídali, Mílu Brabce nahradil Patrik Fišer.V 90. minutě jsme byli konečně odměněni, na dlouhý centr Honzy Flekala si naběhl Filip Dvořáček a překonal Fialu.O chvilku později již přišel závěrečný hvizd, který potvrdil odvoz tří bodů do Okříšek.



V druhé půli jsme byli lepším týmem, střídající hráči výkon týmu pozvedli. Bohužel střelecká potence je taková jaká je a tak musíme přidat v bojovnosti a nasazení a musíme to zlomit. Klobouk dolů před výkonem Pavla Bartoše na levé záloze, nechal na hřišti vše a tak to musí být u všech hráčů!. Nejlepším hráčem Sapeláků byl opět Martin Boháček, následovali Filip Dvořáček a Štěpán Bambula.



Góly: 90. Filip Dvořáček - 18.Radek Ryšavý, 41.Petr Navrátil vlastní.



Sudí: pánové Pavlas, Porupka a Machát, žk: 0-1, bez vyloučených. 100 diváků. Delegát utkání - ing.Šoukal.



Sestava SAPELI:



Hajný - Tržil, Boháček, Bambula, Flekal - Bartoš, Navrátil /46.Benáček/, Brabec /79.Fišer/, Dvořáček - Adamec /63.Varhaník/, Barák / 46.Částka/.



 






zpět na seznam aktualit