Aktuality

12.08. 2018 SAPELI POLNÁ - SK BYSTŘICE NAD PERNŠTEJNEM 0 - 2 / 0-1 /

ikona6.jpg

Již ve čtvrté minutě jsme zbytečně ztratili míč na půlce, doslova ho darovali soupeři do brejku a bystřický kanonýr Prášil něměl slitování 0-1.Ve 13.minutě pronikl do šestnáctky hostí hbitý Patrik Svoboda, byl faulován, ale snažil se situaci i tak zakončit, což byla v této chvíli chyba - přišli jsme o pokutový kop.V 15. minutě centrovali hosté do naší šestnáctky, v dobré pozici byl opět Prášil, ale s jeho nevýraznou hlavičkou neměl Tomáš Hajný problémy. O minutu později vypálili bystřičtí exkluzivní petelici z hranice šestnáctky, naší branku však minula.V 19.minutě výborně zakombinovali Lukáš Adamec a Patrik Svoboda, druhý jmenovaný pádil sám na gólmana Mrňouse, ten jeho střelu nadvakrát zlikvidoval.Ve 22.minutě po kombinaci Kuby Benáčka a Petra Navrátila, pálil druhý jmenovaný těsně nad bystřickou svatyni.Ve 41.minutě mohl pojistit vedení hostí Prášil, jeho hlavička byla opět velmi nevýrazná.



V 50.minutě se vlevo před šestnáctkou Bystřice skvěle uvolnil Patrik Svoboda, na jeho centr nabíhal Lukáš Adamec, ale Mrňous na malém čtverci  vytáhl výborný zákrok.V 55.minutě jsme se dopustili hrubky na polovině hřiště a hosté byli opět nekompromisní - Malý unikl obráncům a zvýšil na 0-2. V následující minutě nás mohl vrátit do hry Lukáš Adamec, po centru Petra Baráka však hlavičkoval pouze do břevna!!! V 59.minutě nahradil zraněného Honzu Flekala Martin Boháček.V 66.minutě předvedl výborný zákrok Tomáš Hajný, když zlikvidoval pěknou střelu hostí z hranice šestnáctky. O minutu později jsme zahrávali standartku z cca 22m, střelu Filipa Dvořáčka dokázal Mrňous vyrazit.V 69.minutě opustil hřiště Leoš Barák, nastoupil Lukáš Varhaník. V 75.minutě nahradil Lukáše Adamce Patrik Fišer.V 80.minutě mohl skorigovat skóre Patrik Fišer, míč z jeho kopačky skončil vedle levé tyče....



Bystřičtí si tak odvážejí z našeho hřiště tři body a odvážejí si  je zaslouženě.Byli lepším týmem, dobře kombinovali a mnoho nám toho nedovolili.Přesto náš nový tým zaslouží pochvalu, hned v úvodu utkání proti favoritu soutěže jsme inkasovali, dostali jsme se do těžké situace, ale chtěli jsme s ní něco dělat.Bojovali jsme, připravili si i nějaké šance, bohužel je neproměnili.Škoda jen těch hrubek, které tak ostřílený tým jako Bystřice dokáže využít.



Nejlepší hráči Sapeli: Petr Barák, Patrik Svoboda a Pavel Bartoš.



Nejlepší hráči utkání: Petr Barák - Radek Sklenář a Miloš Prášil.



Góly: 4. Prášil, 55.Malý.



Sudí: pánové Stehlík, Škorpík a Fotr. ŽK: 3-0 / F.Dvořáček, P.Navrátil, L.Adamec/, bez vyloučených. 150 diváků.



Sestava SAPELI: 



Hajný - Bartoš,Benáček, Flekal /59.Boháček/, Barák P. - Barák L./69.Varhaník/,Navrátil, Brabec,Dvořáček - Svoboda, Adamec /75.Fišer/.






zpět na seznam aktualit