Aktuality

03.06. 2012 SOKOL HERÁLEC - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Zdecimovaní Sapeláci /zranění Padrnos,Barák,Rychtecký,Morkus,Klimeš,vykartovaný Zamazal/ vyrazili do Herálce nakonec i bez svého kapitána Špendlíčka a trenéři J.Chramosta a P.Klíma měli velké starosti jak poskládat jedenáct zdravých hráčů.Poděkování patří M.Matějíčkovi, L.Boháčkovi a M.Beránkovi,kteří obětavě "A" týmu vypomohli.
V první půli byli Sapeláci lepším týmem,dobře kombinovali,zvláště se dařilo Brnickému,Vackovi a Slezákovi,ale překonat domácího gólmana se jim nepodářilo.Pohyblivost našich hráčů dělala domácím problémy a mnohdy si pomáhali velmi nevybíravými zákroky.Zvláště fauly na Brnického a Reitermana volaly po červené kartě - oba hráči dohrávali utkání jen s velkým sebezapřením.
V druhé půli důraz domácích pokračoval a z hříště musel Fišer po likvidačním zákroku domácího obránce.Smutné je,že nedostal ani žlutou kartu.....takže místo aby domácí hráli v této době o devíti mužích,tak byli kompletní,kdežto náši hráči byli již pěkně dokopaní,Fišer musel dokonce střídat.Navíc měl gólman Krpálek problémy se svalem,ale utkání obětavě dochytal a byl opět vynikající.
Nakonec se Sapeláci dočkali i gólu.Po Brnického rohu se prosadil Šebesta,který tvrdou ranou zpoza malého čtverce propálil vše co mu stálo v cestě.Ze tří bodů se však Sapeláci nakonec neradovali.
Domácí kapitán Pátek nastřelil břevno,od kterého se míč odrazil do země,potom dorážel další domácí hráč,dorážku však Krpálek kryl.Asistent rozhodčího však signalizoval gól /a musíme uznat,že zřejmě správně/ a tak se oba soupeři rozešli smírně.
Nejlepšími hráči Sapeláků byli: zastupující kapitán Tomáš Reiterman,gólman Pavel Krpálek a středopolaři Matěj Brnický a Jan Vacek.

Sudí: Bína,žk: 4 - 3,čk: 1 - 0 Hrala.150 diváků.

Sestava: Krpálek-Tržil,Reiterman,Šebesta,Černý-Boháček /84.Beránek/,Fišer /57.Klimeš/,Brnický,Vacek,Matějíček - Slezák.





zpět na seznam aktualit