Aktuality

31.07. 2018 SAPELI POLNÁ - JISKRA DOBRONÍN 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Ve třetím přípravném utkání se Sapeláci představili poprvé doma a soupeřem jim byl kvalitní tým Dobronína, ve kterém má pozici lídra náš dlouholetý hráč Marek Zamazal a trénuje ho další bývalý Sapelák Honza Chramosta. Dle jeho slov dorazil jeho tým kompletní, my jsme se museli obejít bez pětice Patrik Fišer, Petr Navrátil, Tomáš Hajný /všichni dovolená/, Patrik Svoboda /nemoc/ a Štěpán Bambula /zraněmí/.K dispozici jsme tak měli pouze 12 hráčů.



Samotné utkání se hrálo ve velkém tempu a mělo výbornou úroveň.V 15. minutě jsme měli první loženku, po střele Ondry Částky dorážel Filip Dvořáček, Kotrbu však nepřekonal. V 36.minutě se poprvé měnilo skóre, výborně hrající Tomáš Sedláček prošel přes tři naše hráče a prostřelil Ivana Rezničenka 1-1. O minutu později mohl vyrovnat Lukáš Varhaník, gólman Kotrba opět svůj tým podržel.V 38.minutě se opět vytáhl gólman hostí při střele Ondry Částky. Ve 40.minutě střílí Honza Chramosta ml. z úhlu do boční sítě naší branky.



Zatímco první půle byla naprosto vyrovnaná,v druhé půli jsme se markatně zlepšili a ještě v první čtvrthodině jsme vyrovnali. Filip Dvořáček byl za šestnáctkou faulován, sám zahrál přímý kop a to exkluzivně do levé šibenice 1-1. V 61.minutě vybojoval míč Ondra Částka pro Petra Maška, jeho technický obstřel šel těsně vedle dobronínské branky. O chvíli později si to Petr Mašek zopakoval, ani tentokrát to gól nebyl. Když hostující obránce vykopl míč po střele Leoše Baráka za již překonaným Kotrbou, bylo jasné, že nám není přáno rozhodnout. V poslední pětiminutovce měli hosté sérii rohů, při nichž vznikly dvě nebezpečné situace. Hosté je nevyužili a rozhodnout mohl Petr Barák, Petr Mašek mu sklepl na šestnáctce, ale Barinho přestřelil. Velmi kvalitní utkání tak skončilo zřejmě zaslouženou remízou.



Góly: Filip Dvořáček - Tomáš Sedláček.



Nejlepší hráči Sapeláků: Petr Barák, Míla Brabec, Pavel Bartoš.



Sudí: Petr Šula, Vlastimil Krejčí, Zdeněk Bílek, žk: 1-0 /L.Adamec/, bez vyloučených, 30 diváků.



Sestava: Rezničenko - Bartoš, Benáček, Barák P., Boháček - Barák L., Adamec, Brabec, Dvořáček - Částka, Varhaník / 60.Mašek/. 






zpět na seznam aktualit