Aktuality

22.07. 2018 FC ŽĎAS ŽĎÁR "B" - SAPELI POLNÁ 4 - 2 /3-2/

ikona6.jpg

Sapeláci nastoupili ke druhému přípravnému utkání v rámci velmi náročného víkendu, což se na některých hráčích hodně projevilo.Navíc jsme zkoušeli hrát v jiném rozestavení, což protentokrát žádné ovoce nepřineslo.Dopouštěli jsme se hrubých chyb a tak se v úvodní čtvrthodině třikrát vyznamenal Tomáš Hajný.Na druhé straně byl v sólovém úniku Míla Brabec, před šestnáctkou byl zezadu sražen - sudí nechtěl vylučovat a tak raději nezapískal vůbec.Na závěr první čtvrthodiny šli domácí ze standartky do vedení 1-0. V 18.minutě jsme kopali roh, domácí získali  odražený míč, podnikli rychlý výpad a zakončili ho přesně 2-0. Svoji první tutovku v zápase měl Ondra Částka po kolmici Lukáše Adamce, domácí gólman ho však vychytal.Ve 23.minutě se již Ondra Částka prosadil a po přesné příhře Míly Brabce střelou podél gólmana snížil na 2-1.O šest minut později bylo ještě veseleji, Patrik Fišer rozběhl po křídle Lukáše Adamce a hlava Ondry Částky byla neomylná 2-2. Bohužel, o tři minuty později přišla chyba /opět nevynucená/, ztráta míče a domácí se opět ujali vedení 3-2.



Do druhé půle jsme prostřídali, trochu pozměnili rozestavení a hra se zlepšila. Vyrovnat se bohužel nepodařilo, naopak při hře vabank, jsme mohli v závěru dvakrát inkasovat. Jednou zachránil Tomáš Hajný, v druhém případě vstřelili domácí pět minut před koncem čtvrtý gól 4-2.Jejich vítězství bylo zasloužené, přesto naši hráči zaslouží pochvalu za odmáknutý výkon.



Utkání mělo svoji kvalitu a bylo velmi přínosné pro další tvorbu naší sestavy.



Nejlepší hráči: Tomáš Hajný,Ondra Částka, Míla Brabec.



Góly: Ondřej Částka 2x.



Sudí: Ondřej Terber, Lukáš Staněk, Věra Soukupová, žk: 1-1, 20 diváků.



Sestava: Hajný - Bartoš,Benáček,Bambula,Boháček /46.Barák L./ - Svoboda, Fišer /70.Navrátil/, Navrátil /46.Dvořáček/,Adamec - Částka /58.Kubín/, Brabec.



 






zpět na seznam aktualit