Aktuality

12.07. 2018 Nové tváře v dresu Sapeláků

ikona8.jpg

Na úvodním tréninku Sapeláků se představila šestice nových hráčů.



Nejzkušenějším z nich je bezesporu devětatřicetiletý Pavel Bartoš, který začínal v Polance nad Odrou a přes Prostějov, Nový Jičín, Poštornou a Blšany se v roce 2002 objevil v dresu Vysočiny Jihlava. Zde hrál až do roku 2009, následoval rok v zahraničí, potom 8 let ve Staré Říši a nyní po dvouleté pauze kvůli zranění vyztuží naši defenzivu.



Druhou novou tváří v našem týmu je zkušený gólman Tomáš Hajný. Je odchovancem Žďáru nad Sázavou, ke začínal v roce 1999, z něj si odskočil pouze na půl roku do sousední Bystřice a ři roky chytal v Přibyslavi, kde pracuje.Přebírá na sebe těžký úkol - převzít štafetu od Petra Koubka.



Třetím v pořadí příchodů je čtyřiadvacetiletý záložník Leoš Barák. Když pomineme střídavý start v Rokytnici, tak většinu dosavadní kariéry působil v Čáslavicích, poté dvě poslední sezóny v Jaroměřicích.Od Leoše si slibujeme kvalitní výkony na kraji zálohy , příp.v útoku.



Čtvrtým do party, je vysoký dvacetiletý stoper Jakub Benáček.Od roku 2005 působil ve Vysočině Jihlava, potom od roku 2012 do roku 2018 v dresu Humpolce. Od Jakuba očekáváme kvalitní výkony ve stoperské dvojici.



A jsme u čísla pět, pro podporu ofenzivy přichází do týmu devatenáctiletý Patrik Svoboda.Od roku 2005 působil ve Vysočině Jihlava deset let, další tři potom ve Velkém Meziříčí.



Šestým fotbalistou, kterrý míří do našich řad je sedmnáctiletý Ondřej Částka. Ondra působil od roku 2007 do roku 2014 ve Vysočině Jihlava,potom dva roky v Sokolu Bedřichov.Před třemi lety dal přednost volejbalu, ve kterém je velmi úspěšný. fotbal mu však chybí a tak se do něj s vervou znovu pustil.



VŠECHNY NOVÉ HRÁČE SRDEČNĚ VÍTÁME V NAŠEM KLUBU A PŘEJEME JIM, AŤ SE U NÁS CÍTÍ DOBŘE A  AŤ SE JIM U NÁS DAŘÍ!


Zde si můžete prohlédnout nové tváře v dresu Sapeláků.





zpět na seznam aktualit