Aktuality

11.06. 2018 ČTYŘI MUŠKETÝŘI A 59 LET V SAPELÁCKÉM DRESU

pohar.jpg

Extrémní dlouhověkost fotbalistů Sapeli je všeobecně známá, řada našich hráčů předvádí vynikající výkony i na prahu čtyřicítky, někteří dokonce i po ní. Přesto však přicházejí hodně smutné chvíle, kdy věk, zdraví, pracovní či rodinné povinnosti, nebo prostě všechno dohromady řekne "JIŽ TO DÁL NEJDE". 



Tuto sobotu od 16.30 nastoupí Sapeláci k svému poslednímu letošnímu mistrovskému utkání. Bude to současně rozlučkový zápas pro čtveřici sapeláckých mušketýrů, gólmana Petra Koubka /38/, stoperů Petra Tržila /44/ a Tomáše Reitermana /38/ a záložníka Milana Špendlíčka/44/. Tito čtyři plejeři mají dohromady 164 let a v našem dresu odehráli celkem 59 let! Osm let odehrál Petr Koubek, čtrnáct Petr Tržil, sedmnáct Tomáš Reiterman a Milan Špendlíček u nás působil dokonce dvacet let! Je to obdivuhodné, dá se říci neskutečné!



Sobotní utkání bude tedy pravděpodobně posledním mistrovským utkáním těchto mohykánů. Pravděpodobně musíme napsat proto, abychom si nechali maličko otevřená zadní vrátka, pro případnou výpomoc v nouzi. Vzpomeňme například Petra Koubka, který ukončil před dvěma lety činnost a v letošní sezóně nenechal svůj tým na holičkách, navlékl rukavice a opět byl oporou. Příběh ikony Sapeláků Milana Špendlíčka je všeobecně známý. Ve 40.letech /v roce 2013/ ukončil kariéru, po půlroce jsme ho přemluvili k návratu a Milda odehrál ve skvělé formě dalších čtyři a půl roku!



Všichni čtyři borci zaslouží velké uznání a obrovský dík. Oficiální poděkování proběhne při oslavách TJ SAPELI 21.7.



V sobotu od 16.30 přijďte do hlediště našeho stadiónu, přijďte si užít poslední utkání sapeláckých legend.



FOTA PETRA KOUBKA, PETRA TRŽILA, TOMÁŠE REITERMANA A MILANA ŠPENDLÍČKA SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE.



[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit