Aktuality

10.06. 2018 DESTRUKCE JAROMĚŘICE - SAPELI POLNÁ 1 - 3 / 1 - 2 /

ikona6.jpg

Již ve druhé minutě utkání uvolnil na šestnáctce Míla Brabec Patrika Fišera, jeho střela však nešla mezi tři tyče.O minutu později se již skóre měnilo, po přímém kopu Filipa Dvořáčka vrátil míč před branku Martin Boháček a Petr Kozojed byl neomylný - poslal Sapeláky do vedení 0-1.O dvě minuty později měl Petr Kozojed další tutovku, domácí gólman Šebela se při jeho střele vyznamenal.Ve dvanácté minutě sehráli Sapeláci nádhernou kombinaci, na jejímž konci byla pumelice Petra Navrátila, Šebela míč vyrazil a náš dorážející hráč byl v ofsajdu.Ve  22.minutě vyslal Štěpán Bambula kolmici pro Petra Navrátila, ten utekl po levém křídle a jeho zpětná přihrávka přesně našla Petra Kozojeda, který zvýšil na 0-2. Ve 28.minutě si naběhl do tutovky Filip Dvořáček, domácí gólman se opět vyznamenal. Ve 29.minutě poprvé zahrozili domácí, střelu zpoza šestnáctky Ivan Rezničenko kryl.V 31. minutě předvedl krásnou individuální akci Patrik Fišer, proháčkoval se obranou domácích a když byl sám proti gólmanovi, tak se rozhodl pro lob, který nevyšel...O minutu později se situace opakovala, jen v závěru místo lobu volil Páťa kličku gólmanovi, ani tentokrát nebyl úspěšný! Ve 33.minutě naši beci neobsadili hlavičkujícího Leoše Baráka, ten svoji možnost nevyužil a mířil vedle branky.V 35.minutě jsme při zakládání rychlého protiútoku ztratili míč, domácí podnikli brejk a Kurtin z 18 metrů trefil přesně za Rézovu pravou tyč 1-2. Vzápětí domácí v dobré pozici přestřelili naši branku.Ve 42.minutě zahrávali domácí přímý kop, Ivan Rezničenko vyrazil střelu na roh. V první půli jsme byli půlhodiny jasně dominantním týmem, měli jsme vést o čtyři branky, do poločasové pauzy jsme ale nakonec šli s jednogólovým vedením a málem to bylo remízové...



Ve 48.minutě jsme předvedli další krásnou akci, po pravé straně si nasprintoval Martin Boháček, v pravou chvíli mu adresoval přihrávku Filip Dvořáček, ostrý centr Martina Boháčka našel před brankou Páťu Fišera a ten zvýšil na 1-3. V 50.minutě předvedl Patrik Fišer další sólo,  na jeho konci připravil palebnou pozici pro Mílu Brabce, ten však přestřelil jaroměřickou svatyni. O minutu později obešel Petr Kozojed i gólmana, hattricku se však nedočkal, neb jeho střela minula branku.V 52.minutě domácí gólman neudržel v malém vápně míč, Patrik Fišer toho však nestačil využít.V 59. minutě Filip Dvořáček pádil sám na gólmana Šebelu, zakončil bohužel těsně vedle branky.V 60.minutě  nahradil zraněného Petra Kozojeda Milan Špendlíček.V 67.minutě utekl domácím obráncům Milan Špendlíček, jeho ostrá levačka trefila pouze gólmana. O šest minut později opět excelovala ikona Sapeláků Milan Špendlíček.Obhodil si pravačkou beka a levačkou okamžitě vypálil - Šebela svůj tým opět podržel.V 84.minutě střídal výborně hrající Patrik Fišer, nahradil ho Alda Kovář. V 89.minutě po standartce domácích hlavičkoval Leoš Barák nad naši branku.



Naši hráči předvedli pěkný technický fotbal, vypracovali si nespočet šancí, využili jsme však pouze tři! Naše výhra je naprosto zasloužená, hráli jsme s chutí a mimo poslední čtvrthodiny první půle jsme byli jasně lepším týmem.



Nejlepší hráči: Celý tým odvedl kvalitní výkon, nejvíce se dařilo Patriku Fišerovi, Petru Navrátilovi a Petru Kozojedovi.



Góly: 35.Kurtin - 3.a 22. Petr Kozojed, 48.Patrik Fišer.



Sudí: Pánové Fotr, Petrlík a Janovský. ŽK: 2-1 /Tomáš Reiterman/, bez vyloučených. Delegát svazu pan Bobek. 60 diváků.



Sestava: Rezničenko - Tržil, Reiterman, Barák, Boháček - Bambula, Navrátil, Brabec, Dvořáček - Kozojed /60.Špendlíček/, Fišer /84.Kovář/.






zpět na seznam aktualit