Aktuality

17.05. 2010 Sokol Pohled - Sapeli Janovice 0-2

ikona1.jpg

Sapeláci odjeli do Pohledu s cílem napravit poslední nevydařená utkání a získat tři body za vítězství.Trenér Václav Hospodka udělal v základní sestavě oproti minulému utkání dvě změny.Musila nahradil v brance Bratršovský a na levém beku nastoupil Lapeš místo Šuhaje.Trenérovi stále chybí zranění Brnický a Vacek,na utkání navíc neodjel nemocný Slezák,Lokvenc a Musil ráno vypomáhali "B" týmu.
Sapeláci vstoupili do utkání náporem,zahrávali sérii rohových kopů,zatím bez gólového efektu.V páté minutě utkání si spletl domácí záložník nohy našeho kapitána Špendlíčka s míčem a Milan musel střídat.Těžký ůkol nahradit ho připadl Márovi Matějíčkovi,kapitánskou pásku převzal Tomáš Reiterman.
V 10.minutě se dostal k míči Reiterman a lišáckou střelou překonal domácího gólmana.V průběhu první půle jsme mohli zvýšit,ale dalekonosnou střelou Zamazala vytěsnil golman domácích na roh,rovněž neúspěšně si počínal i Padrnos.Ve dvou šancích se ocitl Barák,zvláště jedna z nich se dala nazvat jasnou "tutovkou",bohužel Petr napálil míč pouze do tyče.
Pojistku tak přidal až v 55.minutě David Padrnos,obešel tři beky a prostřelil golmana
0-2.Domácí tým hrál pěkně od podlahy,střídat musel i Lukáš Varhaník/63.min/ - na jeho místo šel Filip Šuhaj a v závěru utkání střídal i Marek "Šelma" Matějíček a do útoku se zapojil golman Vojta Musil/88.min/.
Sapeláci si vítězství pohlídali,jedinou vážnější situaci si domácí vypracovali deset minut před koncem,křižnou ránu domácího útočníka s přehledem kryl Libor Bratršovský.
Sestava: Bratršovský-Černý,Reiterman,Lapeš,Zeman - Zamazal,Špendlíček/14.Matějíček,88.Musil/,Barák,Čurda - Varhaník /63.Šuhaj,Padrnos.
sudí Bína,žk 3-1,bez vyloučených,poločas 0-1.





zpět na seznam aktualit