Aktuality

13.05. 2012 SAPELI POLNÁ - DEKORA ŽDÍREC nad Doubravou 4 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci se po dvou utkáních venku /výhra v Jemnici a prohra v Brodě/ opět představili na domácím trávníku a chtěli v přímém souboji o páté místo tabulky uspět.
Do sestavy se již vrátil uzdravený Barák,který patřil k nejlepším hráčům na hřišti.V první půli byli hosté vyrovnaným soupeřem,/pomáhal jim i silný vítr/,v koncovce byli mnohem nebezpečnější než domácí.Ve třech případech musel domácí Koubek bravurními zákroky likvidovat šance ždíreckých střelců.Již v 25.minutě soupeř zbytečně dojel skluzem zezadu Morkuse přes achilovky a náš hráč musel být střídán.V závěru poločasu zahrávali Sapeláci trestný kop Zamazalem,který našel Černého a ten už si s míčem věděl rady. 1-0.
Do druhé půle hrané po větru nastoupili Sapeláci jako vyměnění.Již ve 49. minutě se nádherně trefil z dálky Rychtecký a zvýšil na 2-O.Další dvě branky - opět velmi pěkné vstřelili Rychtecký a Špendlíček,obě však nebyly pro ofsajd uznány.A tak se čekalo na třetí gól až do 75. minuty,kdy předvedl nejhezčí akci utkání Fišer.Jeho slalom přes obranu Ždírce zakončil elegantním přehozením gólmana.V 84.minutě už to bylo 4-0,to Rychteckého levačka vymetla pavouky z Vymětalovy šibenice. A jelikož byl Špendlíček v závěru utkání v tutové šanci opět v ofsajdu,tak se již skóre nezměnilo.
Sapeláci v dnešním utkání hráli složitě /profesorsky/,nedařila se jim kombinace,v první půli je podržel gólman Koubek,v druhé půli však /i za přispění větru/ byly jednoznačně lepší a dokázali svoji převahu i vyjádřit gólově.
Nejlepší hráči:
Koubek,Černý,Barák,Tržil.

Sudí:Tesař, žk:1-1, bez vyloučených,diváků: 100.
Góly: 49. a 84.Rychtecký,45.Černý,75.Fišer.

Sestava: Koubek-Tržil,Reiterman,Barák,Špendlíček-Vacek/86.Slezák/,Brnický,Morkus /25.Černý/,Zamazal /81.Klimeš/- Rychtecký,Fišer.





zpět na seznam aktualit