Aktuality

01.04. 2018 SAPELI POLNÁ - FK PELHŘIMOV 2 - 3 / 1-2 /

ikona6.jpg

Hned v první minutě utkání vyslal Filip Dvořáček přesný pas na Kubu Szabóa, ten šel sám na gólmana Dvořáka, avšak ten jeho tutovku nadvakrát zlikvidoval.V šesté minutě unikli pelhřimovští po levém křídle, na zpětnou přihrávku si naběhl Jeřábek a z hranice pokutového kopu poslal Pelhřimov do vedení 0-1.O minutu později pálí hosté zpoza šestnáctky těsně vedle naší branky.V 17.minutě vybojoval před šestnáctkou míč Pavel Matějíček, vyslal uličku pro Kubu Szabóa, ten bohužel tváří v tvář gólmanovi přestřelil...O dvě minuty později Štěpán Bambula sklepl patičkou míč Kubovi Szabó, ten nasadil na hranici šestnáctky jesličky obránci hostí a vzápětí vyrovnal krásnou bombou pod břevno 1-1.Ve 23.minutě mohl strhnout vedení na svoji stranu Pelhřimov, tutovku hostí však zlikvidoval Rezničenko a vzápětí zachránil odkopem Filip Dvořáček.Ve 29.minutě likviduje Ivan Rezničenko pěknou střelu hostí z hranice šestnáctky.V 33.minutě  zakončuje rychlý brejk pelhřimovských přesnou střelou Mazač 1-2. Ve 42.minutě se opět vyznamenal Ivan Rezničenko, když vyrazil dělovku hostí na rohový kop. Závěr poločasu patřil Sapelákům. Ve 44.minutě se po kombinaci Pavla Matějíčka a Kuby Szabóa druhý jmenovaný dostal do úniku, obešel i gólmana a jeho střelu vykopl z branky obránce hostí.Ve 45.minutě se akce opakovala, jen s tím rozdílem, že zakončoval Petr Kozojed a situaci zachránil gólman Dvořák.Do třetice mohl vyrovnat Pavel Matějíček, jeho jedovku z osmi metrů zastavilo tělo jednoho z obránců Pelhřimova.



Do druhé půle nastoupil místo Milana Špendlíčka Honza Vacek. Hned ve 46.minutě jsme mohli inkasovat, pelhřimovský Jeřábek však v gólovce přestřelil naši branku.Ve 48.minutě centroval Petr Barák z levého křídla Petru Kozojedovi, ten však v ložence selhal - gólman Dvořák se opět vytáhl.Ve 49.minutě propálil roh Pavla Matějíčka vše v malém vápně hostí, bohužel skončil těsně vedle branky.V 59.minutě se předvedl Ivan Rezničenko, bravurně chytil dělovku hostí z 18 metrů.V 63.minutě nás hosté skvěle vykombinovali a Vlk dostává pelhřimovské do dvoubrankového vedení 1-3.Sapeláci však utkání nevzdali, chtěli s utkáním něco udělat, na hřiště jsme vyslali čerstvé síly / Martina Boháčka a Mílu Brabce - vystřídali Aldu Kováře a Petra Navrátila /. V 72.minutě důsledný Jakub Szabó uklidil míč do šibenice přes vyběhnutého gólmana  Dvořáka 2-3. V závěrečných minutách se Sapeláci snažili o vyrovnání, Jakub Szabó ani Petr Kozojed však úspěšní nebyli a tak si hráči Pelhřimova odvážejí ze Stáje tři body.



Hosté se představili jako mladý, rychlý, dobře fyzicky i technicky vybavený tým.Náš podstatně starší celek / o cca 90 let tým, o cca 8 let každý hráč/ měl s jejich pohybem problémy, převahu v poli měli hosté. Na šance bylo utkání asi vyrovnané, ale proměnili jsme o jednu šanci míň a tak berou tři body hosté.Výborní byli oba gólmani Ivan Rezničenko a Marek Dvořák, naším nejlepším hráčem byl Jakub Szabó u hostí odvedl velké penzum práce Tomáš Jeřábek.



Góly: 18. a 72. Jakub Szabó - 6.Jeřábek, 33.Mazač, 63.Vlk.



Sudí: pánové Jílek, Rygl, Múller. ŽK: 0-2, bez vyloučených. Delegát svazu: Zdeněk Dobrovolný. 100 diváků.



Sestava: Rezničenko - Tržil, Navrátil / 71.Boháček /, Bambula, Barák - Matějíček, Kovář /72.Brabec /, Špendlíček / 46. Vacek /, Dvořáček - Szabó, Kozojed.






zpět na seznam aktualit