Aktuality

24.03. 2018 SK OKŘÍŠKY - SAPELI POLNÁ 0 - 0

ikona6.jpg

Po rozehřívací čtvrthodince se první osmělili domácí, jejich rýsující se šanci v 15.minutě zlikvidoval včasným výběhem Petr Koubek.O minutu později zahrával standartku Filip Dvořáček, domácí obránce odvrátil míč na šestnáctku k Aldovi Kovářovi, jeho halfvolej skončil nad břevnem Fialovy branky.Ve 24.minutě zahrávaly Okříšky rohový kop, vznikl závar, po kterém domácí s přičiněním hlavičky Páti Fišera nastřelilli břevno a potom byl faulován náš gólman.Ve 26.minutě zakončil naše přečíslení Alda Kovář, jeho levačka však vyslala míč mimo tři tyče.V 28.minutě vypálil jedovku zpoza šestnáctky Filip Dvořáček, Fialův reflex byl skvělý a míč vyrazil.V 32.minutě předvedl Filip Dvořáček další výborně zahranou standartku, Kuba Szabó bohužel přehlavičkoval z několika metrů branku soupeře. O minutu později jsme z brejku přečíslili soupeře, akci však zakončil Filip Dvořáček střelou nad branku.



Druhá půle byla zajímavá až od 60.minuty, To se po dlouhé hlavičce Patrika Fišera uvolnil v šestnáctce Jakub Szabó, střílell gólmanovi do protipohybu, ale skvělý Fiala stihl nohou zasáhnout.V 62.munutě se domácí na poslední chvíli ubránili dvojici Kuba Szabó - Petr Barák. V 74.minutě po rohu Filipa Dvořáčka pálí Petr Kozojed nad branku domácích.V 77.minutě nahradil Kubu Szabóa Petr Mašek. Rozhodnutí mohlo přijít v 80. a 83.minutě. První situaci připravil Pavel Matějíček, vybojoval míč, vyvezl ho a vysunul Petra Kozojeda. Ten unikl po křídle, tváří v tvář Fialovi vypálil bombu pod břevno, okříšský gólman však znovu čaroval....Druhou situaci připravil Filip Dvořáček, jeho dlouhý pas našel nabíhajícího Štěpána Bambulu, ten si elegantně přehodil obránce a opět tváří v tvář domácímu gólmanovi těsně přestřelil.Obou situací je škoda, neboť střelcům pokaždé nabíhali spoluhráči a při případné přihrávce zpět by dávali do prázdné branky....



Jak je vidět z výčtu akcí, tak po celkem vyrovnané první půli jsme byli v té druhé jasně nebezpečnějším týmem a zásluhou skvělého domácího gólmana Fialy a také v některých situcích špatného řešení šancí jedeme domů JEN S BODEM:Byli jsme poprvé na přírodní trávě,podali jsme zodpovědný výkon, všichni hráči měli chuť hrát a bylo to na nich vidět, to je velmi důležité.



Pochvalu tedy zaslouží celý tým, nejvíce se dařilo Petru Kozojedovi, Petru Barákovi a Štěpánu Bambulovi.



Velké uznání a poděkování patří Petru Tržilovi, který obětavě nastoupil ve velmi složité rodinné situaci, navíc se zraněním a přesto odehrál výborný zápas.



Hrálo se na současné poměry na velmi dobrém terénu a všichni tři sudí zvládli utkání výborným způsobem.



Sudí: pánové Petr Šula, Karel Straka, Jiří Pavlas. ŽK: 4-2 / Petr Barák, Petr Kozojed /, bez vyloučených, 180 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Barák, Bambula - Matějíček, Fišer, Kovář, Dvořáček - Kozojed, Szabó / 77.Mašek /.






zpět na seznam aktualit