Aktuality

16.07. 2018 SPORTUJ S NÁMI - OSLAVA 40.VÝROČÍ ZALOŽENÍ TJ JIŽ TUTO SOBOTU 21.ČERVENCE OD 14.00

ikona9.jpg

Oslavy 40.výročí založení TJ SAPELI se konají již tuto sobotu 21.července a na všechny účastníky čeká bohatý program. Ve 14.hodin bude zahájeno slavnostní sportovní odpoledne. Mimo jiné budou ocenění zakládající členové, nejlepší hráči a legendy klubu.Dále se představí  mistr ČR ve freestyle Petr Karásek, mistr Evropy v šlehání bičem Jan Prokop,pro děti je připraven velký skákací hrad a malování na obličej, k vidění bude atraktivní akrobatická show s RC modely vrtulníků a dronů.



Vrcholem celého sportovního odpoledne bude zcela jistě fotbalové utkání mezi výběrem SAPELÁKŮ a starou gardou Bohemians.Před vlastním utkáním proběhne autogramiáda a v 16.00 bude zahájeno samotné utkání. Uvidíme stále vitální borce - mistry EVROPY z roku 1976 -  Antonína Panenku a Karola Dobiaše, kteří budou doplněni již mladší generací - Lukášem Hartigem, Radkem Šírlem, Markem Niklem a dalšími.



Po skončení utkání bude hrát k tanci i poslechu country skupina XANDI.



SRDEČNĚ ZVEME VŠECHNY NAŠE BÝVALÉ A SOUČASNÉ HRÁČE, FUNKCIONÁŘE A PŘÍZNIVCE! NENECHTE SI UJÍT SETKÁNÍ SE SVÝMI BÝVALÝMI SPOLUHRÁČI A SPOLUBOJOVNÍKY!



AKCE SE KONÁ S PODPOROU ČESKÉ UNIE SPORTU V RÁMCI PROGRAMU SPORTUJ S NÁMI!



[file]

[file]




zpět na seznam aktualit