Aktuality

01.05. 2012 1.FC JEMNICKO - SAPELI POLNÁ 1 - 2 /0-0/

ikona6.jpg


Oba týmy nastoupily do tohoto utkání citelně oslabeni,Sapelákům chyběli zranění Padrnos,Barák,Fišer,Klimeš,Krpálek....,přesto chtěli odvézt z horké půdy Jemnicka alespoň bod.
Úvod utkání přinesl opatrnou hru obou týmů ze které vybočila šance domácího Šplíchala,který se výborně uvolnil,ale jeho zakončení se vůbec nevydařilo.Vzruch před oběma brankami přinesly alespoň série rohových kopů a dlouhých autů,které však góly nepřinesly.Možnost ké skórování měl Morkus,ale netrefil se mezi tři tyče,totéž platilo o domácím Habrovi z trestného kopu,i jeho střela skončila nad břevnem.Největší šanci první půle měl hostující Slezák,jeho střela zpoza malého čtverce těsně minula Kopečkovu branku.Domácí gólman se dvakrát vyznamenal,když vychytal Rychteckého.
V druhé půli již byli Sapeláci o něco lepším týmem,domácí zase hrozili ze standartek,gólman Koubek se však překvapit nenechal.
V 81. minutě skvěle uvolnil Brnický Morkuse a ten nádherně přeloboval výborného Kopečka v brance domácích 0 - 1.Radost Sapeláků však trvala jen chvilku,o tři minuty později do té doby solidně pískající rozhodčí Bína podlehl atmosféře a elegantní rybičku domácího Grüna neocenil jak se čekalo žlutou kartou,ale zcela nepochopitelně nařídil pokutový kop ze kterého sám postižený vyrovnal na 1 - 1.
Sapeláci však chtěli vyhrát a za svou snahu a bojovnost byli nakonec odměněni.Při šancích Rychteckého a Zamazala ještě Kopeček zachránil,ale v poslední minutě udeřilo.
V 90. minutě zahrával Zamazal rohový kop a zatočil ho tak mistrně,že skončil v šibenici branky domácích. /Opravuji tímto informace v tisku o vlastním góle - branku vstřelil Zamazal přímo z rohového kopu/.
Takže tentokrát zvítězila pravda,snaha a bojovnost nad chybným verdiktem s nafilmovanou penaltou,na druhou stranu je třeba říct,že kdyby domácí Šplíchal proměnil úvodní šanci,mohlo se utkání vyvíjet úplně jinak.
Nejlepšími hráči na hřišti byli oba Sapeláčtí středopolaři Vacek a Brnický.

Sudí: Bína,Masopust,Holík, žk: 1-4,bez vyloučených.
Branky:84. Grün /pk/ - 81.Morkus,90.Zamazal
Diváků: 200

Sestava SAPELI: Koubek - Černý /80.Šebesta/,Špendlíček,Tržil,Reiterman - Zamazal,Brnický,Vacek,Slezák-Rychtecký,Morkus /90.Fišer/.





zpět na seznam aktualit