Aktuality

10.05. 2010 Sapeli Janovice - Kovofiniš Ledeč n/Sázavou 4-4

ikona1.jpg

Sapeláci nastoupili do utkání s předsevzetím odčinit "hanebný" výkon z Chotěboře,bohužel zůstalo jen u předsevzetí......v 32. minutě udělal školení domácí obraně hostující Hoffman,v závěru akce povodil Černého a Musil neměl nárok 0-1.Z jediné kloudné akce Sapeláků s přehledem vyrovnal po pěkném pasu Zemana Špendlíček.
Do druhé půle sice Sapeláci vstoupili aktivně,ale Hoffman znovu utekl,"vymíchal" Šuhaje a domácí opět prohrávali.Potom zvedli prapor Sapeláků největší opory týmu.Barák vyrovnal po slalomu přes dva hráče,totéž se o chvíli později podařilo Padrnosovi a když v 61.minutě zvýšil na 4-2 Reiterman,tak se domácí příznivci těšili na příděl v brance hostů.Jiného názoru byl ovšem gólman domácích Musil,který nabídl hostům po fatální chybě devět minut před koncem snížení na 3-4 a jelikož se domácí hrácí nestačili probrat z šoku inkasovali v poslední minutě ještě jednou a připravili se tak o další zbytečně ztracené body.
Z hráčů zaslouží absolutorium neúnavně bojující Špendlíček,kterému se snažili pomáhat Barák,Padrnos a Reiterman.Ostatní hráči naprosto zklamali a to nejen po stránce fotbalového kumštu,ale i v bojovnosti a nasazení.......,zvláště defenzivní práce týmu je katastrofální.Týmu velmi chybí zranění Brnický a Vacek.
Utkání řídil dá se říci s přehledem sudí Masopust,dá se mu vytknout snad jen neodpískané sražení Špendlíčka v malém vápně v první půli.
Poločas 1-1,diváků 100,žk 2-3,bez vyloučených.
Sestava: Musil-Černý,Reiterman,Šuhaj,Zeman/75.Slezák/,Čurda/85.Matějíček/,Špendlíček,Lapeš,Zamazal,Padrnos/61.Varhaník/,Barák





zpět na seznam aktualit