Aktuality

05.04. 2012 Víkendový program našich celků

ikona6.jpg

V neděli zajíždí náš "A" tým do Třebíče,kde na hřišti Boroviny sehrají Sapeláci svoje utkání s Jaroměřicemi. /Jaroměřičtí nemají svoje hřiště ještě k dispozici a tak se bude hrát v Třebíči/.Sapeláci by chtěli navázat na dobrý výkon i bodový zisk z Nové Vsi a chtěli by dovézt alespoň bod.Trenér Jan Chramosta i jeho asistent Petr Klíma jsou jistě spokojeni s vyprazdňováním marodky,v plném treninku je již kanonýr David Padrnos a příští týden se zapojí do treninku i poslední "marod" obránce Jirka Šebesta.K týmu se již připojil i nadějovský universál Karel Klimeš.Začátek utkání je v 15.3O hod.

"B" tým se představí v domácím utkání ve Stáji,soupeřem mu bude tým TJ Skalka Brzkov. Jedná se tedy o "sousedské" derby,ale zcela jistě se bude odehrávat v naprosto férovém duchu,vždyť společné družstvo Janovic a Brzkova startovalo v osmdesátých a devadesátých na mnoha turnajích pod hlavičkou JZD Vysočina Polná, /popř. AC BÁBUS Klubu Polná/ a dosáhlo mnoha úspěchů včetně vítězství ve Zlatém poháru Zemědělských novin.(/Jen namátkou můžeme vzpomenout některé hráče - bří Cinkové,Urban,bří Boháčkové,Matějíček,Dufek,Babínek atd. - Zd. a B.Bártovi,Jekl,Sobotka,Peřina,atd./.Jistě není bez zajímavosti,že Vl. Cink ještě stále aktivně hraje.Začátek utkání je v tradičních 10.3O hod.

Popřejme tedy obou našim týmům,ať se jim jejich utkání vydaří a ať mají dobrý pocit ze hry nejen naši hráči,ale i naši příznivci.





zpět na seznam aktualit