Aktuality

01.10. 2017 NOVÁ VES - SAPELI POLNÁ 2 - 2 / 0-1/

ikona6.jpg

Již v první minutě utkání byl na hranici soupeřovy šestnáctky faulován Petr Mašek, následný trestný kop Filipa Dvořáčka skončil těsně vedle Fuksovy branky. O dvě minuty později centruje Filip Dvořáček a Petr Kozojed hlavičkuje mimo domácí branku. V páté minutě se již měnilo skóre, Petr Kozojed připravil gólovku pro Petra Navrátila, který hlavou poslal Sapeláky do vedení 0-1. V 15.minutě vyslal Filip Dvořáček do brejku Pavla Matějíčka, domácí gólman zachránil. Ve 27. minutě se v naší šestnáctce pěkně uvolnil Nečas, jeho střela šla mimo tři tyče Rezničenkovy branky.V té samé minutě vytáhl Ivan Rezničenko výtečný zákrok při tutovce domácích.V 32. minutě připravil loženku Petr Kozojed, Petr Mašek šel sám na gólmana, volil lob, míč mu však nesedl...O dvě minuty později vypálil Patrik Fišer, domácí gólman vyráží míč na rohový kop.Po první půli odchází Sapeláci do kabin pouze s jednobrankovým náskokem, což je velká škoda.



V 53.minutě unikl Petr Kozojed, jeho přihrávku před branku nepřetaví v gól Petr Mašek, na zadní tyči byl zcela volný Petr Navrátil...V 56.minutě střílí z otočky mimo naší branku domácí Nečas.O minutu později se v šestnáctce domácích skvěle orientoval Petr Navrátil,sklepl míč pro Filipa Dvořáčka, ten bohužel přestřeluje branku.V 62.minutě odchází Patrik Fišer, nastupuje Honza Vacek.V 66.minutě zahrává roh Filip Dvořáček a míč z jeho kopačky končí v novovestské síti 0-2.V 68.minutě střídal Petr Kozojed, nastupuje David Macko, ten v 76.minutě centruje na Petra Maška, jeho hlavička však skóre nemění. V 74.minutě se po nedůsledném obsazení prosazuje hlavou Starý 1-2. Hra dostává maximální obrátky, skórovat mohou oba týmy. Bohužel Sapeláci svoje možnosti neproměňují a tak přijde další trest. V 81.minutě při závaru u naší branky nastřeluje Novotný nohu našeho obránce a na ztečovanou střelu Ivan Rezničenko bohužel nedosáhne 2-2. V 86.minutě střídá Pavla Matějíčka Petr Barák. V 88. minutě může utkání rozhodnout Honza Vacek, již překonaného domácího gólmana Fuksu zachrání jeho pravá tyč!! Utkání tak končí nespravedlivou remizou, Sapeláci byli až do 74.minuty lepším týmem, v závěru  přišli o dva body, které jsou další zbytečnou ztrátou v letošním soutěžním ročníku. Za předvedený výkon a nasazení se náš tým rozhodně nemusí stydět, bohužel jsme byli odměněni jen jedním bodem.



Nejlepší hráči: Petr Tržil, Petr Kozojed, Petr Mašek.



góly: 74.Starý, 81.Novotný - 5.Petr Navrátil, 66.Filip Dvořáček.



Sestava:



Rezničenko- Tržil, Doucha, Bambula, Boháček - Matějíček /86.Barák/, Fišer /62.Vacek/, Navrátil, Dvořáček - Kozojed /68.Macko/, Mašek.



sudí: pánové Dvořák, Bílek, Denev. ŽK: 4-1 / Petr Kozojed /, bez vyloučených, 120 diváků. Delegát svazu : pan Harvánek.






zpět na seznam aktualit