Aktuality

17.09. 2017 SAPELI POLNÁ - Dálnice Speřice 0 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Ve svém čtvrtém domácím střetnutí chtěli domácí konečně vyhrát, bohužel nasazení, bojovnost a poctivost nechali v kabině. V první půli byli jasně lepší hosté, bylo jich plné hřiště a míč měli pod kontrolou. Již v první pětiminutovce po rychlé akci po křídle a následném centru přestřelil speřický hráč ze tří kroků naši branku. Ve 23.minutě odpískal sudí trestný kop cca ze 40 metrů, na dlouhý centr do našeho vápna jsme vůbec nezareagovali a fatální chyba skončila gólem v naší síti - Sadský to měl hodně jednoduché 0-1. Do poločasu měli hosté ještě dvě tři pěkná přečíslení, které nedotáhli do konce. Z naší strany stojí za zmínku snad jen bomba Martina Boháčka, která šla nad a hlavička Petra Douchy, která šla vedle.



V druhé půli již jsme byli přece jen odvážnější, soupeře jsme přitlačili, jenže vše končilo takovými pološancemi, nic tutového. Petr Doucha hlavičkoval mimo, proti Filipu Dvořáčkovi výborně zasáhl gólman Žáček. A tak patřila největší šance druhé půle hostům, brejk hostí však zlikvidoval skvělým zákrokem Petr Koubek.



Musíme říci, že hosté byli lepším týmem a vyhráli zaslouženě, navíc jsme opět inkasovali gól, který by neměl padnout ani v žákách, natož v krajském přeboru. Nepotvrdili jsme body z Přibyslavi a ze čtyř domácích utkání jsme získali pouze bod. Musíme si uvědomit, že po mnoha úspěšných letech budeme hrát letos o padáka - to je prostě realita a čím dřív si ji uvědomíme a zabereme, tím lépe.



Gól: 23. Sadský



Sudí: pánové Rygl, Novák, Jahoda, žk 0-3, bez vyloučených. 140 diváků, delegát svazu pan Bajer.



 



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman, Bambula, Boháček - Matějíček / 72.Vacek/, Doucha, Fišer / 46. Dvořáček /, Varhaník / 80. Mašek / - Macko, Barák.






zpět na seznam aktualit